084 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaslar ben adonisin ilk lvl 60 ve 60+ charı olan biriyim!!! BU oyunu 5 yıldır oynadım ama oyunu anladıgınızda cok basıt ve gereksiz oldugunu anlıcaksınız.Sadece zaman kaybı.Eger ayda 25m verip de WoW oynarım dıyosanız bırakın knight ı... Adonis:lvl 61 warrior Estel_elessar Ares :lvl 60 mage envee Diez : lvl 63 Warrior Diez_dead-lvl 61 asassin Hatfield Beramus: lvl 60 warrior 084-lvl 60 asassin 000- bu char lar benım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 az sonra geliyo kaksi :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ozmn charlarından birini bana ver[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 5 yılmı hönk aslında mykonun açılış tarihini bilsem tam zmn verirdim ama 5 yılda bana çok geldi ben mykoya başladığımnda 3 server vardı ozmnda 1.5 yıl önce oluyor heralde[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 5 yil :O 5 yil oldumu ya cikali ?baba oyle dusunursen tum oyunlar vakit kaybi.sen bi oyundan ne bekliyosunki?ben sahsen biraz stress atmak icin eglenmek icin giriyorum ve yetiyoda :) tabi fikirler farkli olabilir mutlaka....[signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oyunlar eğlenmek, zaman geçirmek , kafa dağıtmak veya ego tatmini için oynananbilir.kimi oyunlar kimilerine zaman kaybı olarak gelebilir ki bu gayet mümkündür.ama sana zaman kaybı diye gelen birşeyin başkaları için aynı şey ifade etmeyebileceğini anlamalısın.ayrıca bu oyunun senin için zaman kaybı olduğunu anlaman için 5 yıl mı gerekti??[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sıkılmışın oyundan :). Ben şu an eğleniyorum. Eğlenmek zaman kaybı oluyosa, Bi daha cem yılmaz seyretmicem.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oyunun 5 yillik olmamasida ayri bir zaman kaybi .[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kaybolacaksa böle kaybolsun..ne güzel eğleniyorum yani di mi? hıh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 baba büyüksün bi arada Ultimayı 10 senedir oynayan biri vardı o senmisin? sdf oda zman kaybı demi...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mmorpg'lerin tum olayi bu zaten.. ha icerik, grafik vs. olarak ustun bi oyunun basinda zaman oldurmussun ha digerinin basinda. bagimlilik yapip insanin hirstan gozunu dondurmesi, ego tatminine suruklemesidir hepsinin oynanma nedeni. tabi bir de oyun icinde kurulan ortam, arkadasliklar vs. vardir ama bu kannimca hep 2. planda kaliyor.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mö 625 ten beri mmorpg oynarım hiç unutmam ama şimdi unuttum:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 senin nasıl diezde lvl 63 oldugunda şaibeliydi zaten. banlanmamış mıydın sen?[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Estel sen wow oynuonmu ? adonisten crystal ben :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Diez bana ver charını :P tüm arkadaşlar human ben orc olmuyor böyle charı geçtim item wer bari[signature][hline]Uo:Erectus Pichoos Usko Diez:Tina Pierre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 HEMEN ATLADINIZ HE CHARI BANA FELAN VER DİYE BAREMUS DAKİ 000 I VERSENE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: rockncoke, 13 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: az sonra geliyo kaksi :lol: Abi eğer Kakşi bu konuya yorum yazarsa bu adam bi daha bu foruma uğramaz bırakın ya böleleri bizi eğlendiriyo :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : The_Others² Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: 084, 13 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben adonisin ilk lvl 60 ve 60+ charı olan biriyim!!! BU oyunu 5 yıldır oynadım ama oyunu anladıgınızda cok basıt ve gereksiz oldugunu anlıcaksınız.Sadece zaman kaybı.Eger ayda 25m verip de WoW oynarım dıyosanız bırakın knight ı... Adonis:lvl 61 warrior Estel_elessar Ares :lvl 60 mage envee Diez : lvl 63 Warrior Diez_dead-lvl 61 asassin Hatfield Beramus: lvl 60 warrior 084-lvl 60 asassin 000- bu char lar benım:D O zaman sex yapmak da zaman kaybı.... (fazla uzatmıyım ki içinde argo olmasın)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: KaKsi, 13 Haziran 2005 13:54 tarihinde demiş ki: said: 084, 13 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben adonisin ilk lvl 60 ve 60+ charı olan biriyim!!! BU oyunu 5 yıldır oynadım ama oyunu anladıgınızda cok basıt ve gereksiz oldugunu anlıcaksınız.Sadece zaman kaybı.Eger ayda 25m verip de WoW oynarım dıyosanız bırakın knight ı... Adonis:lvl 61 warrior Estel_elessar Ares :lvl 60 mage envee Diez : lvl 63 Warrior Diez_dead-lvl 61 asassin Hatfield Beramus: lvl 60 warrior 084-lvl 60 asassin 000- bu char lar benım:D O zaman sex yapmak da zaman kaybı.... (fazla uzatmıyım ki içinde argo olmasın) :D:D:D:D:D:D Abi bu adam daha foruma uğramaz benden sölemesi Kakşi gene yapcanı yaptı oturttu lafı helal olsun ....[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : The_Others² Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2120201 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aga eğer öyle ise oynama koçum ben lvl 70 te oyundan zevk alan bi adam tanıyom(bi lvl kasmaya 3++ milyar xp istediği halde) ama adam lvl diil np kasıyooo[signature][hline]illaki bağırtceniz lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya allahın lamerlerinin, onun bunun level,stat editlediği macroya yatırdığı MoD'un yağladığı itemlarla hala ezik ezik konuşabiliyosunuz zaman kaybı diye. Sen oyunun afedersin ama taa a... koy, içine sıç, serverı batır sonra kenara çekil böyle aptal bi topic aç zaman kaybı de. Neden türkleri sevmiyolar dioruz ya alın size işte bi tane örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sencede Biraz Ağır Olmadımı ?[signature][hline]Uo:Erectus Pichoos Usko Diez:Tina Pierre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Adam fikrini yazmis nedir bu halla hulla simdi yani. Tartismanin ötesine gidiyor çogu topic böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: sarus, 13 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Sencede Biraz Ağır Olmadımı ? anlaşılan bi arkadaş daha bu familyadan ? valla bu sadece benim düşüncem degil arkadaşım herkes aynısını bilir aynısını soyler serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Niye herkes aynisini bilip söylesin yahu. Adam wow ko'dan daha güzel demis, ko yu pek sevmiyorum demis. Gayet de mantikli bir düsünce yani niye bu kadar abartiliyor bu konu ben onu anlamadim. Ko ya berbat çok kötü bir oyun demimis ki. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 13 Haziran 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar