OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geçen gün oyundayım...Neyse hell hound keseceğiz ben lvl42 warrior yanımda iki kanka lvl35 ve 33 assasin..Swift filan vermişler işte bana koştuk geldik mekana..Hell hound da daha hiç kesmedik..Deneyelim dedik daldık üçümüz tabi..Baktım ben yattım uğraşlarıma rağmen.."Kaçın !" artisliğini filan da yaptım:D Neyse onlar birer potion sonra town yaptılar..Resser getirin dedim para vereceğim..RESPAWN a ise basamıyorum..Neyse bi resser getirdiler nikini vermeyeceğim areste..Arkadaşla 500 bine anlaşmışlar..250 sini önce yarısını sonra diye..TÜRK tabi arkadaş..Arkadaş habire heal çakıyor..RESSURECT olayının "r" si yok ortada..Bizimkiler bağrıyor ordan tabi "Kaldırsana olm adamımı"..Bu sözde "RESSER" ın cevabı ise şu : "Resser değilim 250 000 e teşekkürler byees"...Resser lara güvenim kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 resser a bide para mı veriyorsunuz? stone neyine yetmio? o herifin adını verde bizimkiler alsın hesabını[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Nikini vermek bana yakışmaz..Hiçbir bilgim yoktu resser hakkında..Paralı bir meslek diye düşündüm..Bir de üstüne naz yapınca..Ama arena ya bizzat davet edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Resser ler para mı almaya basladi artik? Hadi onlar ister siz neden veriyosunuz? Yarin o adam benden de ister para o zaman. Dilenci gibi bunlar para verdikçe isterler; yapmayin iki gün yatin yine de vermeyin para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bilmiyordum ama öğrendim acı gerçeği..İlk kez exp az gitsin diye emek verdim fos çıktı..Hadi yan meslek resser cılık diye saygı duyardım ama kazıkçılık ana mesleğiymiş nerden bileydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şimdi bu olayda 2 ilginç noklta var. 1.si Resser'e para vermeniz, 2.si de level 42 de resser beklemeniz. Zira yerde yattığın süre yerine level kassaydın, 5% kara geçmiş olurdun.. :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone [Bu mesaj Murtaza tarafından 14 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Resser dediginiz priest dimi[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bide ula lvl 42 sin salla yaw o levelde exp kaybetsen ne olacak :) boşuna kasma 50+ dan sonrada yanına rezz scroll taşı(varsa uskoda) millete ihtiyaç duyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 LvL 42 yim ama işi öğrenmek istemiştim sadece..Ayrıca Resser paralı çalışıyormuş(!) da haberim yokmuş.. -dipnot:lol- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Zauhahaheheheheuehyeheuehe Bende BP olunca aynı bu ayakları çekicem millete :D Dip : Murtik imzanı düzelt çizarım :-p[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cooltang e seni gm eventte gecti die mi dusmansın :-P (adam 1. ve 3. olmus ya)[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sende bi msn e gel bakim Fatik :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Her savaşta CooLTanG'ın beni lunar gatede beklemesinden dolayı düşmanım. Malice, torment eline ne geçerse atıyor ama kesemior. O da bu yüzden bana düşman :D Dipçik : msn açamiom gagsuu..[signature][hline]Nick : Lively (Leader) Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hem de 500k ya. Hani 'iki saattir yatiyo zaten bi 10k isteyim belki verir' durumu yok yani. Adam direk '500k alirim, yarisi pesin yarisi kalktiktan sonra' demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aynen & lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 rezzerlık rullz abicim uyuz oldugun varsa gidip 4 stone rezzliyosun ,saglam yaratık keserken hortlatıyosun milleti zaman kaybı olmuyo, czde melee ölünce boşuna koşmasın diye onada bi 4 stone rezz çakıyosun oda kaldıgı yerden devam ediyo. fakat aposlar yok mu aposlaaar hele biri laf etsin kaç kişiyi heallamadan yatırdım aklınız durur(tabii bu healla alakalı)[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar