Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Size Nasıl Ulaşabilirim Tek Başına Takılmak Baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hocam ben 7/24 online im ^^ KAIN de benim de tek basima oynamaktan kınaa geldi ^^su aralar paragoz ile takiliyom ^^ benim nickler asagida yazili ha bi de yakarim var ^^ ailenizin prophet i ^^[signature][hline]EsKiYa,lvl24+ elf archer, paragoz lvl 20+ dwarf, MaZuT artisan olcak abisi( oldu bile :)lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 BARTZ VE KAIN deil yahu :) TEON daki Türk oyuncular diye seslenmen lazim.. :p Avrupa serveri varken neden America cık cık[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar