Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekmek teknesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu son bölümümüydü?
nusret babayla herodot cevdet ölecekmi???(bitane herif hani gelip zamanı geldi falan diyoduya)
bütün kızlarınıda evlendirdi
(edit:hepsini evlendirmedi pardon biri kaldı)
sanırım ölecekler gibi bi his var içimde[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Haziran 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aa noluyo be hepsinin çocuğu olduu (biri hariç):/[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Haziran 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aa... öldü ühühühü ya ne güzel gidiyodu dizi[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Mesaj tarihi:
yok ya bitti fin artık öldü nusret baba hayal oldu[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Mesaj tarihi:
Hadi ya ben epeydir izlemiyorum diziyi de Nusret babayi öldürerek mi bitirdiler? Enteresan beklenmedik bir son yapmak istemisler demekki[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
bittimi dizi peki ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ya ben ilk çıktıgı sezon izlemiştim çok güzeldi. 2. dönemde izledim sonra baydı benı ama son bölümü izledim yine acılı bitmiş ekmek teknesi , eee napalım hayatın gerçekleri :()[signature][hline]NEVER give up...
Mesaj tarihi:
gülerek seyrettiğim Türkiye deki üst seviye dizilerden biriydi...üzüldüm...umarım son bölümün tekrarını verirler...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ne guzel diziydi bu ya. arkadaş paylaşmış bi videosunu facebookta aklıma geldi bi uplıyım dedim.

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=105911302773294
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hey gidi hey. 106 bölümü indirdim izledim bitti.

Güzel diziymiş, ben TVde izleyememiştim pek. Sonlara doğru baymaya başladı, son 4-5 bölüm gene rayına oturmuş gibiydi ama birden bitti:(
  • Yeni Oluştur...