Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg oynıyabilcegimiz kafeler

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

said:
Xanatos, 13 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
abi kafede oynayacaksanız deep-freeze li olmasına dikkat edin ya da key logger olup olmadığına.SWG Hesapları yanı kaybetmeyin :D

Beylikdüzü'nde kafedeki tek SWG' yi ben yüklemiştim artık evden oynuyorum.Ufacık veletler gidiyor abi nasıl girecem diyiyor majuah

Accountunu tamamiyle çalabilmeleri için kredi kartını bilmeleri gerek.

keylogger vs vs zırvasına kaptırsan bile customer supporttan şifreni alabiliyorsun. Tabi o arada girip itemlarını hüpletmedilerse kısa zamanda verirler yeni şifreni.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

abi kafede oynuyorum geçen gun iki çocuk koluma yattılar resmen izliyorlar göya.Çocuk dedim geçtim ittim sadece dövecektim.1 ufak çocuk geldi aib bune abi o ne.Mop'ta Jiana Soloo dans ediyor herif geldi of hatuna bak dedi (çok afedersiniz ama ) resmen ossbir çekmeye başladı.

Abi sinir sisteminizin etkilenmesini istemiyorsanız oynamayın kafede.

Bir de şu tipler var.Lan sen buna para mı veriyon maahuah tipleri geri zekalı insanlar işte ne diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanatos, 13 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Kredi kartı + özel soru diye biliyorum o yüzden ben değiştiremiyorum.Bir arkadaşın arkadaşından aldım ben acc'yi kutu bulamadığım için adam aldığında özel soruyu fsdsg gibi bir şey yapmış onu nasıl değiştireceğim acaba sup dan değiştirebilirmiyim ?

daha önceki sahibinden rica ediceksin
kredi kartının ilk 5 numarasını ve son 5 numarasını alıcaksın
support a mail atıcaksın[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...