BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kadıkoyde nerde var biliyomusunz acaba??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kadıköy trip cafede eskiden oynayanlar vardı, şu an var mıdır bilmiyorum ama gidersen ayarlarlar heralde[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oynanabiliyor hala sanırım #trip'de..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi kafede oynayacaksanız deep-freeze li olmasına dikkat edin ya da key logger olup olmadığına.SWG Hesapları yanı kaybetmeyin :D Beylikdüzü'nde kafedeki tek SWG' yi ben yüklemiştim artık evden oynuyorum.Ufacık veletler gidiyor abi nasıl girecem diyiyor majuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben tripte yok :( hep ordayım ben wow var uo hatta shadowbane var swg yok :([signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Xanatos, 13 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: abi kafede oynayacaksanız deep-freeze li olmasına dikkat edin ya da key logger olup olmadığına.SWG Hesapları yanı kaybetmeyin :D Beylikdüzü'nde kafedeki tek SWG' yi ben yüklemiştim artık evden oynuyorum.Ufacık veletler gidiyor abi nasıl girecem diyiyor majuah Accountunu tamamiyle çalabilmeleri için kredi kartını bilmeleri gerek. keylogger vs vs zırvasına kaptırsan bile customer supporttan şifreni alabiliyorsun. Tabi o arada girip itemlarını hüpletmedilerse kısa zamanda verirler yeni şifreni.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kredi kartı + özel soru diye biliyorum o yüzden ben değiştiremiyorum.Bir arkadaşın arkadaşından aldım ben acc'yi kutu bulamadığım için adam aldığında özel soruyu fsdsg gibi bir şey yapmış onu nasıl değiştireceğim acaba sup dan değiştirebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla ben hiç o riske girmiyorum ama sen yinede dikkat et cafeden oynicaksan bide çocuksavara al çünkü ciddi ciddi sinir ediyolar[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 trip te cocuk olmaz ole abi bune diyen en azından min 12-13 daha dusuk yastakiler orrdaki admaları gorunce kacar satanist diye :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi kafede oynuyorum geçen gun iki çocuk koluma yattılar resmen izliyorlar göya.Çocuk dedim geçtim ittim sadece dövecektim.1 ufak çocuk geldi aib bune abi o ne.Mop'ta Jiana Soloo dans ediyor herif geldi of hatuna bak dedi (çok afedersiniz ama ) resmen ossbir çekmeye başladı. Abi sinir sisteminizin etkilenmesini istemiyorsanız oynamayın kafede. Bir de şu tipler var.Lan sen buna para mı veriyon maahuah tipleri geri zekalı insanlar işte ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sen buna paramı veriyosun diyen tiplere kıl oluyorum alısmılar uo yu beles oynamya :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Xanatos, 13 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Kredi kartı + özel soru diye biliyorum o yüzden ben değiştiremiyorum.Bir arkadaşın arkadaşından aldım ben acc'yi kutu bulamadığım için adam aldığında özel soruyu fsdsg gibi bir şey yapmış onu nasıl değiştireceğim acaba sup dan değiştirebilirmiyim ? daha önceki sahibinden rica ediceksin kredi kartının ilk 5 numarasını ve son 5 numarasını alıcaksın support a mail atıcaksın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar