Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Scripter Xaelin Evleniyor!!.... Valla ben ilk duydugumda inanmamistim ama sonra gercek oldugunu gidince ogrendim. ALlah 1 yastıkta kocatsin http://forum.paticik.com/view.php?id=123201 (bilgiler)[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nikaha Gidioruz Zaten Alayımız :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courts Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ßundan sonrası mutluluk dilemek kalıyor bize :) , allah mesud etsin.Demekki Uo oynayanlarda Evlenebiliyorlarmı$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 BİR YASTIKTA KOCAYIN[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 if ( == Xaelin) src.tag.evlilik 1 src.tag.sevgiliuid src.tag.name Evli Xaelin src.say Kabul Ediyorum say Bende Sizi Karı - Koca İlan ediyorum. say Bi yastık da kocayın. Allah mesut etsin. Allah bana da kısmet eylesin. else src.sysmessage Hadi leyn yok sana evlilik. endif Mutluluklar dilerim[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oha yani :P helal zuhaha[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abii ne sansli gelindir o ya bi bug oldumu fixlet hemen saka bi yana cok sevindim xaelincim de scripter xaelin demek yannis ya bence Damat Xaelin das ben gidip damada çek asicam [1000000gp][signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Engin sıra sende olm :) Öyle Antalya'da piyasa süper demekle olmuyor ;) Xaelin'e mutluluklar. Herşey dilediğince olsun. -lyn[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Allah bi yastıkta kocatsın umarım mutlu bi hayatın olur.[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 scripting dünyası O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Patonojen, 13 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki: if ( == Xaelin) src.tag.evlilik 1 src.tag.sevgiliuid src.tag.name Evli Xaelin src.say Kabul Ediyorum say Bende Sizi Karı - Koca İlan ediyorum. say Bi yastık da kocayın. Allah mesut etsin. Allah bana da kısmet eylesin. else src.sysmessage Hadi leyn yok sana evlilik. endif Mutluluklar dilerim Ahahah o ne yaw :D Teşekkür ederim memur bey :) Ya burası ne zaman açıldı bilmiyorum ama çok sağolun hepiniz. Gerçekten çok teşekkür ederim.Düğünüme gelmek isteyenler öms ile ulaşsınlar lütfen. Hazır davetiyeler basılmamışken. Ad Soyad Telefon Açık Adres v.s... bilgilerinizide yazın. Tekrar teşekkür ederim.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bursa da imiş bide öss var onumde :p gelmek isterdim hobidasımın dügününe neyse kısmet değilmiş :) tcpip[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 silver serpents 2 deki developerim :) allah bi yastikda kocatsin... Aramis Iced [Order Acedemy][signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bursadaysa geleyim :)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 O da güzel ;) Ne diyelim Allah bi yastıkta kocatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İyi güzel mutluluklar diliyorum da. Bu bölümle ne alaka bu konu?UO oynuyor diye mi açtınız :D[signature][hline]Ardhath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mutluluklar dilerim[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mutluluklar dilerim bende,bir yastıkta kocayın.[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar