Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 böhüüü forumları okurken megantheron a yatmışım 6.6 mln exp gitti :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gecmis olsun da 61 lvl'da onlarin arasinda napiyodun sormasi ayip :)[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cursteh char açmış ona kasıoduk:P[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gecmis ß olsun[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 rezzer caarcam utanıom :D gelip dalga geçerler bide[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 üzüldüm yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 resser olmadan kalkmak enayilik olur bence. tanıdık varsa cagır reslesin 30 tas.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Marl0_on, 14 Haziran 2005 12:48 tarihinde demiş ki: rezzer caarcam utanıom :D gelip dalga geçerler bide 30 tash wardır umarm yanında. cumartesi gunu 4 kez yattım,ikisi inattan biri dalgınlıktan biri de salaklıktan olmak uzere.Boyle aksama dogru sinirden gulme krizlerim apartmanın en ust katına ulashmıshtı.. alahtan ikisinde de yanlıshlıkla ok e bastım.o gun yaklasık 10m exp gitti cok uzulduydum.Premium war neyse dierek sukretim halime.ya olmasa bi de hep ok e bassam level duserdim artık.26.4m exp ewlat acısı wala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 10 taş rezlendim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ÇAGIRYAA NOLCEK[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar