GrandFather Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beyler necronun yanina ne aliyim sizce ne onerirsiniz run uoda yeniyimde...[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ -- Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim* Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 karekter neolaca pvm pvpmı once onu sole pvm olacak sa tame al derım :D slot dutmuyordu bı buyu le olulerı dılırtınce untum ısmını şımdı :D yapar yapar champ spwan larında ww le sallarsın kıral gınbı olur benım vardı 1 tane ole charım eylencelıydı olen lerı dırıltıp tabı olen aynısı cıkmıyor derecesıne gore bır yaratık cıkıyor pvp yapacak san sw fenc ısteısnı sec tavsıem pvp de mage de olsun veya paladın bazıları paladın necro yapıyor cok manyak olur bence hem ın sar la dalarken hemde aynı anda vuruyor tabı bıraz zor D: ama olsun olacan ben zevkım herzaman bı pk olmak ve player oldurmek tabı bun ıcın kendıme ozel bı char yaratım paladın necro :D fenc kodum tatktık resisting spell vs cok saglam oldu adam kal vas cekıyor 30 can falan gıdıo max 110 resiste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şu AoS ortamında tek comboyla yatıran skiller Archer-Necro Genelde necro-archer karakterim vardır ve çok ta zevklidir (Composite bow olucak tabi :))[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar