LoRd_MsC Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biz türklet harbiden azıttık ya biparty kuruyom harpyde bi bakıyom yanımıza 3tane daha party gelmiş bide adamları korkutam diom ban filan diom yoq adam 41 olmuş azını eslandda açmış gözlerini harpy gavolt zannedip dalıyo swiftsiz falan ölüyo ama bırakmıyo KS filan %5 kaybettim bunu geri alırım ben dio devam KS ye biras daha dikkatli oynayalım arkadaşlar pls :) dont KS[signature][hline][b]KO Ares Server Nick=LoRd_ArWeN lvl=5+ Orc Clan=Oldies&co-leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 KS nin anlamı..oyundaki bazı arkadaşların kendisini herkesden akıllı sanması bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 koalydan ex diye biliyorum :) lol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 işte lol onu akıllılık sanıyorlar lol yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben ks yapan bi kişinin 60 olduğunu görmedim![signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki: ben ks yapan bi kişinin 60 olduğunu görmedim! Maalesef ben beramusta gördüm,malum beramusta herşey görülebiliyor...beramusta gördüklerim artık beni şaşırtmıyor...[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öle deme areste kIzIn1i en pis ks ciydi zamanında[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ule naptın sen kızın1i dedin bu topic kızışır yakında :p[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 LVL 42 İKEN HARPY KURDUM SEVİNDİM EZİK EZİK PARTY KURDUM DİE 30 DK FELAN İİ KASTIK DAHA SONRA 1 DEĞİL 2 KS PARTY KURULDU KS YAPANLARDA PELERİNLİ HERİFLERDİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 marloon harbi yaa bak şimdi topic dolcak yine :([signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kapatın şu topiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arzu lafı ettim kapatın acilen :([signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Und3rtak4rs Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben diezde LvL 60 admın ks yaptığını biliyorm Yeek diye bi lawuk adam allahın ks cisi ban yedi 50 kere hack yedi bişe olmadı beramus daha ii olur dedik adam burayada yek adıyla geldi heryerde ks adam bide saf dupe yaptı banı da yedi.Adam diezde master olmak için soru sorutodu sonra arrtis oldu.Beramus walla felaket slackers ks yapıodu 4 saat falan kenjuro gelmişti kawga etniştik banlıyodu nerdeyse:D[signature][hline]Name:Und3rt4k3rs Server:beramus LvL:6xxx paladin class:healer/holy Clan:Payback ####NOTICE :CAREFUL Und3rt4k3rs is here#### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beramus da ki düper ın haddi hesabı yok[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ks nin anlamını marlon iyi bilir baş kscidir kendileri :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :tebrikz:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 burial ?[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buri ne ks si uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gece gece stres yapma beni nerde ks yaptım? lemmmmmmm!!!!!!![signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ABOOO adam çoştu :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ulemn ben yapmadım ks filan delirtmeyin beni buri uleee bişi söledin cvp please mn. uleee buri yapmam lemn ben ks şu konuya bi açıklık please:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki: ben ks yapan bi kişinin 60 olduğunu görmedim! değil 60 65 olduğunu bile gördük[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 23:49 tarihinde demiş ki: ulemn ben yapmadım ks filan delirtmeyin beni buri uleee bişi söledin cvp please mn. uleee buri yapmam lemn ben ks şu konuya bi açıklık please:D hmm sanırım bütün mageler ks cidir genellemesinden yola çıkmış... ama öyle bütün mageler kscidir:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür [Bu mesaj codeinconnue tarafından 14 Haziran 2005 07:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hatta harpy tarafından geçişte "napıyonuz la ks ciler" diye sorunca "iidir abi ne olsun" diye cevapladıklarına göre kanıksamışlar olayı:D ks yapan magelere gelip alanla bizim apos önüşlerimiz kslemelerini tavsiye ediyorum süper xp gelir ha valla :D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür [Bu mesaj codeinconnue tarafından 14 Haziran 2005 07:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 diez de nerdeyse bütün türk kardeşlerimizin harpy expini haram edip saçı başı yoldurarak 62 ye vurduğu görülmüştür :) simdi hepsi name change yapti buyuk clanlara dagildilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pfffffffs burial bişi dedi gitti sinir oldum ya...[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar