geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya tamam yaaaa. Bırah yaaa. Siyah renktir anladık. Banu Alkan'da balerin. Tamam yaa. Bi gidin yaaa.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Doğru, siyahı açarsan füme olur, daha da açarsan gri olur.. siyahi kahverengiyle karistirirsan füme olur . acarsan - ki bu beyaz eklemek demek - o zaman gri olu r[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Peki[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 renk : Cisimler tarafından yansılanan ışığın gözde oluşturduğu duyum tdk.gov.tr demek ki neymis hic bir isik yansitmayan seyi gozumuzde siyah olarak algiliyorsak siyah tdk aciklamasina gore bir renkmis . tamam tartisma bitti dagilabilirsiniz .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sonuç olarak gözümüzle algıladığımız şeylerin rengi vardır diyebilir miyiz ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 siyah ve beyaz insanın kendine yakışanı giymesidir! (dejavu oldum lan)[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dememek hata olur kanaatindeyim . burdan su anlasilir gozunle gordugun her seyin bir rengi vardir .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 diyemezsin. neymiş? cisimler tarafından yansıtılan ışığın gözde oluşturduğu duyum. duyumsuzluk renk değildir. ha nasıl ''nike'''i ''nayk'' diye okuyorsan bu siyaha da renk demeye devam ediceksin ama renk olmadığını da biliceksin. gerçek okunuşu ''nayki'' nayk dediğin cismin. hadi şimdi dağılın. kapamayın dükkanın önünü.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sence renk koru insanlar renk koru olduklari renge bakinca ne goruyorlar ? bu renkler yesil ve kirmizidir . yesil ya da kirmiziya bakinca o adamlar bir sey gormezler yani siyah ya da korlugun derecesine gore gri gorurler . yani bir renk gorurler . demek ki neymis renk koru bile bir renk goruyor . yani gozun gordugu her seyin bir rengi vardir . nayk mis naykiymis ben bilemem .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: huun, 14 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki: dememek hata olur kanaatindeyim . burdan su anlasilir gozunle gordugun her seyin bir rengi vardir . Burdan çıkarttıgımız sonuç her gördüğüne inanmıcan...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: huun, 14 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: sence renk koru insanlar renk koru olduklari renge bakinca ne goruyorlar ? bu renkler yesil ve kirmizidir . yesil ya da kirmiziya bakinca o adamlar bir sey gormezler yani siyah ya da korlugun derecesine gore gri gorurler . yani bir renk gorurler . demek ki neymis renk koru bile bir renk goruyor . yani gozun gordugu her seyin bir rengi vardir . nayk mis naykiymis ben bilemem . şşş birader! demogoji ile süt siyahtır diye bile sonuç çıkarılabilir uğraşırsak. bilimsel olarak siyah renk değildir. ha bigün kim 500yetele ister ki? diye bi programa katılırsan lazım olur bu bilgi. ancak ve ancak. konuşma o kadar boş gibi ben yine. tamam ya bırah yaaa! tamam tamam demeyi tercih ediyorum :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya oyle tv sovu ayaklariyla yirtabilecegini mi sandin ? siyah renk degilse araba alirken niye ne renk araba istersiniz dediklerinde siyah renk isterim diyebiliyoruz ? siyah renk degilse sen bunu renaulttan opelden bmw den mercedesten daha mi iyi biliyorsun ? sen bunu mu diyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 -Araba alcam -ne renk istersiniz? -aslında istediğim siyah. ama biliyosunuz ki siyah bir renk değil? -nah değil -değil tabi kardeşim hede hödö -yok size araba[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben sana nike örneği verdim dimi arkadaşım. yetmediyse bi tane de bu şekil veriyim. sen lambayı yak dendiğinde lambanın üstüne mazot döküp kibrit mi çakıyorsun? bu halk arasında kullanılan bir durum. şimdi ben bmw'ye işe girdim araba satıyorum. kıro geliyor araba alıcak ben siyah renkte araba alıcam diyor. be nsiyahın renk olmadığını biliyorum ama adama da siyah renk değildir beyfendi bmw'nin müşteri yelpazesinde sizin gibi kırolara yer yok demiyorum dimi? adam buş benim emmi oğlu dese bile sallamam benim amacım araba satmak.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 siyah ne o zaman abicim bunu aciklayacaksin . renk degilse ne ? siyah bir ne ? oyle ben biliyorum krolar siyah istiyor demekle olmaz o isler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende krolar neden siyah renk pantolon giyiyor diyordum O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Gölgelerin gücü adına büyük yazıyorum hatta boldu da kökledim sonradan kısıcam. SİYAH GÖZE HİÇ BİR IŞIĞIN YANSIMAMASI SONUCU OLUŞAN BİR DUYUMSUZLUKTUR. O YÜZDEN Kİ KARANLIK SİYAHTIR. BİR ŞEYİN DE RENK OLABİLMESİ İÇİN IŞIĞI YANSITMASI GEREKİR. ANLAMADIM Kİ ANLAŞILMICAK NERESİ BUNUN? BUNDAN SONRA YAPMANIZ GEREKEN SİYAHIN BİR RENK OLMADIĞINI BİLMENİZ AMA ENTELKEKOLUK YAPMAMAK İÇİNDE NE RENK ARABA OLSUN DENDİĞİNDE BENİM İSTEDİĞİM SİYAH, SİYAH RENK DEĞİLDİR DİYE DE KONUŞMAMANIZ[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: geffen, 14 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki: O YÜZDEN Kİ KARANLIK SİYAHTIR. siyah akranliktir diyorsun . karanlik ne renk ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Siyah renk değilse siyah boya nasıl oluyor ? Gecenin karanlığı ile siyah aynı şey midir ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 renktir ama renksizdir..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: geffen, 14 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki: bla bla[/b] siyah renk arabalara güneş vurunca yansıyo =P dur bu açıdan olmadıda karanlık ne renk? siyah? ne renk? siyah ne renk? siyah[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Haziran 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 masa da yok o zaman abi . aha vuruyorum ses geliyor ama sesi duymayan masayi gormeyenlerde var . demek ki neymis masa yokmus yoooohhk dedim iste iyi tamam masa da var var tamam birakkkkhhh yaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sen şimdi "siyah renk xxx" diyen herkese kıro mu dedin bakim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 geffen senin dogrun bizim dogrumuz demek değildir.hakaret edeceksen yeride bura değil.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok ya ben de siyah renk saçım var falan derim. önemli değil halk arasında bu şekilde kullanmak sadece siyahın renk olmadığını bilmek iyidir. geceleyin daha bi huzurlu uyursun.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar