Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah ve Beyaz renk midir?

Siamon

Öne çıkan mesajlar

diyemezsin. neymiş? cisimler tarafından yansıtılan ışığın gözde oluşturduğu duyum. duyumsuzluk renk değildir. ha nasıl ''nike'''i ''nayk'' diye okuyorsan bu siyaha da renk demeye devam ediceksin ama renk olmadığını da biliceksin. gerçek okunuşu ''nayki'' nayk dediğin cismin. hadi şimdi dağılın. kapamayın dükkanın önünü.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

sence renk koru insanlar renk koru olduklari renge bakinca ne goruyorlar ? bu renkler yesil ve kirmizidir .

yesil ya da kirmiziya bakinca o adamlar bir sey gormezler yani siyah ya da korlugun derecesine gore gri gorurler . yani bir renk gorurler . demek ki neymis renk koru bile bir renk goruyor . yani gozun gordugu her seyin bir rengi vardir . nayk mis naykiymis ben bilemem .[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 14 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
dememek hata olur kanaatindeyim .

burdan su anlasilir gozunle gordugun her seyin bir rengi vardir .

Burdan çıkarttıgımız sonuç her gördüğüne inanmıcan...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 14 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
sence renk koru insanlar renk koru olduklari renge bakinca ne goruyorlar ? bu renkler yesil ve kirmizidir .

yesil ya da kirmiziya bakinca o adamlar bir sey gormezler yani siyah ya da korlugun derecesine gore gri gorurler . yani bir renk gorurler . demek ki neymis renk koru bile bir renk goruyor . yani gozun gordugu her seyin bir rengi vardir . nayk mis naykiymis ben bilemem .

şşş birader! demogoji ile süt siyahtır diye bile sonuç çıkarılabilir uğraşırsak. bilimsel olarak siyah renk değildir. ha bigün kim 500yetele ister ki? diye bi programa katılırsan lazım olur bu bilgi. ancak ve ancak. konuşma o kadar boş gibi ben yine. tamam ya bırah yaaa! tamam tamam demeyi tercih ediyorum :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyle tv sovu ayaklariyla yirtabilecegini mi sandin ?

siyah renk degilse araba alirken niye ne renk araba istersiniz dediklerinde siyah renk isterim diyebiliyoruz ?

siyah renk degilse sen bunu renaulttan opelden bmw den mercedesten daha mi iyi biliyorsun ? sen bunu mu diyorsun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana nike örneği verdim dimi arkadaşım. yetmediyse bi tane de bu şekil veriyim.
sen lambayı yak dendiğinde lambanın üstüne mazot döküp kibrit mi çakıyorsun? bu halk arasında kullanılan bir durum.
şimdi ben bmw'ye işe girdim araba satıyorum. kıro geliyor araba alıcak ben siyah renkte araba alıcam diyor. be nsiyahın renk olmadığını biliyorum ama adama da siyah renk değildir beyfendi bmw'nin müşteri yelpazesinde sizin gibi kırolara yer yok demiyorum dimi? adam buş benim emmi oğlu dese bile sallamam benim amacım araba satmak.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Gölgelerin gücü adına büyük yazıyorum hatta boldu da kökledim sonradan kısıcam.
SİYAH GÖZE HİÇ BİR IŞIĞIN YANSIMAMASI SONUCU OLUŞAN BİR DUYUMSUZLUKTUR. O YÜZDEN Kİ KARANLIK SİYAHTIR.
BİR ŞEYİN DE RENK OLABİLMESİ İÇİN IŞIĞI YANSITMASI GEREKİR. ANLAMADIM Kİ ANLAŞILMICAK NERESİ BUNUN? BUNDAN SONRA YAPMANIZ GEREKEN SİYAHIN BİR RENK OLMADIĞINI BİLMENİZ AMA ENTELKEKOLUK YAPMAMAK İÇİNDE NE RENK ARABA OLSUN DENDİĞİNDE BENİM İSTEDİĞİM SİYAH, SİYAH RENK DEĞİLDİR DİYE DE KONUŞMAMANIZ
[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

renktir ama renksizdir..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 14 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
bla bla[/b]

siyah renk arabalara güneş vurunca yansıyo =P
dur bu açıdan olmadıda karanlık ne renk?
siyah?
ne renk? siyah
ne renk?
siyah[signature][hline]Akvaryum Tutorial
[i]Penth fan

Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i]

[Bu mesaj Fistan tarafından 14 Haziran 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...