CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 geçen gün arkadaş ıron crosbow sanırım almak için adamla anlaştı adam trade ye silahı koyduğunda silah aynı ıron crosbow du arkadaş parayı koydu trade ye bastı bow bir anda 30 luk uyduruk bişi oldu.bunlar herkeze oluyoda garip olan arkadaş bu ibneye küfür etmeye başladı nerdeyse 1-2 saat adama küfür etti.trade ci bu dolandırıcı daha sonra arkadaşa seni 2 gün içinde banlatmazsam dedi.harbidende arkadaşın karakter banlandımı bilmiyorum ama artık şifreyi oyuna girerken kabul etmiyor . ya herif hem bizi dolandırıyo hem banlatıyo nasıl iştir bu yaw adamın adı cippo beramus takiler bu şerefsize dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :( yapıyolar bunu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol...oyun dolu bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 efet Lvl kastırmadım die küfeden tipler var ya inglizce konuşuoz meşgulum diom herif nerde yaşadımı bile sormadan bi sürü türkçe küfür saydırıo[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 adamın attığı pm nin ilk kelimelerinden belli oluyor ne olduğu size sölim..önyargılı olmayın yine ama..tecrübe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 japkoda oynuyorum diyorumki arkadaşlarıma bakın bu adam türk diyotrlarki yok yaa benzemiyo soruyorum ve türk çıkıyo tecrübe yaptık be insan sarrafı olduk[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harbi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 demekki boş oyun değilmiş :P[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi ya küfrediolar ya hemde türkçe sormuo bile nerelisin die dialog şu adamın ismide eGOs eGOs:party plız Camthali...:sry im busy eGOs:PlıZZZZzzzzzzZZZzzzz Camthali...:sry eGOs:amc*k ibn* o.ç ..... ya ne diim bölesine napiim bilmiom[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya oyundaki tipler filan aynı maynı da...anlaşılıyo yine de tipten kimin noolduğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zaten birisi "from ?" diye sorarsa pm yi kapatıyorum direk[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi ne diim artıq ya name change attım türk olduğumu bilen benden paso paradır partydir bilmemnedir isteyenlerden yok yardım ederim sıkıldımı gidiom goblinde n00ları toplyıp Lvl kastırıomda her an her dakkada yapamam ki boss hunt a gidiom ''party plız'' ''sry'' ''amc*k'' abi bu ne[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 artık yaz geldi okullar kapandı biraz daha rahatlar server lar tahmin ediyorum yoksa yanılıyormuyum ? :P[signature][hline] World:Beramus Nick:Darkling Job:Priest Race:Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yanıldın cafeci gençlik i göz ardı etme onlar tatille birlikte daha fazla cafeci gençlik olcak :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hayır açık ara farkla yanıldın..knight da CS olayına döndü maalesef..1 saatlik açılan acc lar filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi herif char kasıo 25 yapıo bırakıo yeni açıo :D böle tipler var :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 pm yi kapatın :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biliom ya..internette bizzat gördüm "party plizz...a*cık" olayını..canlı canlı...ama ne diyebilirim..kafenin yarısı knight da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya benim anlamadım taraf herif bizi nasıl banlattı..ne güzel +7 item yapmıştı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ule bu arada varyemez_tr die bi tip var paso bişiler istio bu gün uzun süreden sonra cafeye urasdım ve o veletin bizim cafede oynadığını örendim iki el warcraft dota oynıcaktık çocuk benim mage i gördü zehir etti oyunu geldi başıma lvl kaç para versene lvl kastırsana aybss e gidelimmi oynu zefhir etti[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eeff yapıyolar yaaaa tipik tipler hepsii[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi deli etti çocuk başımda kafama kafama soluo ya bi git diiom dinlemio :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki: ule bu arada varyemez_tr die bi tip var paso bişiler istio bu gün uzun süreden sonra cafeye urasdım ve o veletin bizim cafede oynadığını örendim iki el warcraft dota oynıcaktık çocuk benim mage i gördü zehir etti oyunu geldi başıma lvl kaç para versene lvl kastırsana aybss e gidelimmi oynu zefhir etti o cafeye daha gitme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 falla warcraft dota ve d day sadece o cafede var :S[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar