Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ule ben boşu boşuna mı kastım novaaaaaaaa novaaaaa die sabahlara kadar? :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla süper olur parayı, itemleri sıfırlasalar, 10xp ks yapmış adamları oyundan tamamen atsalar ve şu oyuna yeni bişeyler getirseler harika olur ama nerde??[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 uleeeee ne alaka ksyle item ress in atmayın ulee item ress filan vermem ben completelerimi ep mi elixirmi[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 OLDU OLACAK LVL LERİDE "0"LASINLAR OYUNU BIRAKALIM M.Q[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 efeet bende onu diom hatta server ı kapatsınlar oyunu bırakmak gibi bi sorun olmasın doru bırakılmayua zorlanalım yada bu serverların rahatlığı için mod3m denen d*tü göndersinler odine gitsin yapsın gmliğini orda[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Marl0_on la saat 22:00 den beri 100 msj attın helal olsun sana :D(belki daha fazladır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 meuheueh ciddimi ? :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 çokda karizma kayıt tarihi ve mesajları felam :) Nickname: Marl0_on | Kayıt: 05/30/05 | Mesaj: 353[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 meuheue:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 la herif yazdıktan 1 dakka sonra mesaj vermiş :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 xD[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 taramalı tüfek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yokyok ule ne taramalı tüfeyi :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: efeet bende onu diom hatta server ı kapatsınlar oyunu bırakmak gibi bi sorun olmasın doru bırakılmayua zorlanalım yada bu serverların rahatlığı için mod3m denen d*tü göndersinler odine gitsin yapsın gmliğini orda mod3m denen d*te o yetkileri, db ye girme hakkını kim verdi? bi düşünün bakalım... süper hackermış sözde... yerim ben onun hackerlıgını.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mod3m bu serverdaki racismin ve türklere karşı yapılan herşeyin başı ibn*nin teki tek yaptığı türkleri aşalamak ki öle bi p*şt ki benim apostle a lamentation çekitiğimi hatırlayabilen bi tip ki daha ben 40 Lvldım ( biraz ibnelik varöış o zmn sonradan düzeldim :D) ama bende onun bana ben Lvl 37 yken yaptığı obos keserken yaptığı ksyi unutmadım ilk fırsatta sölücem herkesin önünde biraz d*t olsun[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hea pardon mod3mmiş alkollüyümde biraz m0dla karıştırdım.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 muhueheuhe :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar