Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru (anket)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç sorum var arkadaşlar..

1-1.282 ve hack shield ile dupenin tamamen önüne geçilebildi mi ?

2-Diyelim ki önüne geçildi veya başka bir patch çıktı ve dupe yapma olanağı kaldırıldı.Ancak malum dupecilerin hepsi yakalanamıyor ve ortalıkta hala bir sürü dupe item var,İD'lerden bunların hepsini bulmak ve temizlemek zor,zahmetli ve uzun iş...BU dupe itemleri ve bu yoldan kazanılan paraları temizlemek için servera bir "item ve coin ress"
atsalar tepkiniz ne olur ??
Level 59 Priestim ,değerli itemlerim ve biraz da param olmasına rağmen ben bu soruya hiç düşünmeden " evet" derdim..(lvl 59 priestin değerli ne itemi olabilir :D demeyin lütfen)

Ya siz??[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
Mesaj tarihi:
item ress ? allah göstermesin bi daha ben nasıl yaparım complete set :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Lvl:61
Clan:ANCIENTS
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Server:Ares
National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Mesaj tarihi:
hayır derim sanırım. :S[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 55++
Class: Rogue-Assassin
Clan: SlaShTown
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
İlk hafta herkes dungeona akın eder herhalde ,gem kırıp item
çıkarmak için :))
Fp'ler ilk hafta 50 M fln olur chitinlerde 100 fln :DD[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Mesaj tarihi:
yok ben yine doru berserker yada dm kesmeye ama staffsız mıtaffsız ne kadar keserim onlarıda bilmiom[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
meuheuhe çıplak çıplak Lvl 60 bi sürü kişi ortalıkta dolaşıo :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 13 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
bi yerimi yırtarak 1m ye indirttiğim chitinler gidiyomuş...:D

hangi serverda ne zaman nereni yırtarak indirdin 1 m ye :DD[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Mesaj tarihi:
priestdır ares de +1 leri o kadar priest chitinlerin ama malach rogue du die hatırlıom[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
meuheuhe sennkide açlık :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Mesaj tarihi:
Ares,diez ve xieg de gm'ler bir nebze bu işler için çalışıp
didiniyorlarmış gibi görünüyorlar,ama Beramus'ta kimsenin iplediği yok,millet neler yapıyor..GM namına hiçbir şey yok bence beramusta...Para,şike işte Beramus işte :D[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Mesaj tarihi:
dupe yapanların hepsi banlandı sonra birçogunun banı açıldı. dupe a engel olmuyorlar resmen sırf premium alsın diye millet. zamanında ipin ucunu kaçırdılar . koladmin in özellikle karakter editleyerek sattıgınıda bilmiyorsunuzdur siz allah bilir. kafelerle anlaşıp birçok şeye izin verdigini de ...[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
ya ben hiç unutmam türk adminle 30 milyon vermiştik lvl 23 adamı novacı yapmıştı :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

• Yeni Oluştur...