Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knights


tosun_pasa

Öne çıkan mesajlar

bu clanda KS yapmayan biri yok heralde.. neredeyse 3 saattir takildigin spota gelip utanmadan KS partisi kurulur mu be.. yuh!
clan chat'e "s2 harpy ks var kosun!" falan yaziyorlarlar sanirim.
bunlara kizip partiyi bozarsin, sonra bi de utanmadan "baba gelicen mi partiye?" diye mesaj atarlar. oeeh!

nolacak bunlarin sonu? gonderdigim SS'leri dikkate alirlarsa hepsinin banlanmasi lazim ama...[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya kscilere bişey yapilmıo orclarda görsen şimdi 40 + bi orc charla gir bi bak ares 1 harpy e insanın gidip exp kasası gelmio o kadar yani[signature][hline]Name:CamthalionTasardur
Lvl:61
Clan:ANCIENTS
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Server:Ares
National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya, ares1 Harpy de bi kere bi manzara gördüm, akıllara zarar, harpy spotuna uzaktan bakıyorum ve dünya kadar adam var KS yapan, yemin ederimki o sıralarda a1 eslant`ın diğer her yerindeki nüfusu toplasan, harpy KS party`sindekilerin nüfusunun yarısı kadar etmezdi, Düşün artık SS çekmeye bile çabalamadım hiç....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

size kızın1i ile başıma gelem ilginç bir olayı anlatıyım...

Ben harpy spotunda otururken knight clanı parti yapmıştı benide aldı voker olarak, yandada bi paryt var ama sıra ile güzel güzel çekiyoruz hiçbir sorun ks yok.

Dha sonra parti içi mesajda kızın1i geldi diye yazdılar ve party dağıldı, kızın1i beni aldı partye 2. adam olarak ve tüm partideki adamları tekrardan aldı yani partyi kendisi kurdu, neyse bu buff ve 300ac verdi herkeze (ki banada voker olduğum halde 1500 buff verdi undying diye hiç üstelemedim), ve parti chatten yazdığı ilk söz: full ks
ve bana dediği laf: ..... voke atma öbür vokerın yanında koş sadece.
Bende partiden çıkmadım 1-2 tur çok feci ks yaptık sonra kızın1i partiden çıktı ve parti bana kaldı zaten arada pm den diger vokerla yolda konuşuyoduk ona dedimki bu tur ilk buzdan sonra atmayın oda tamam dedi, ilk buzu attılar ks başladı ve tahmin edin ne oldu :D partyi dağıttım 7 ks ci knight yerde.

Bu mesajı yazarken ismimi değiştiriyorum ve başka bir kullanıcı adı ile login oluyırum çünkü kimsayle kavga edemem hele hiç hakmediği halde oyun üzerinde kızın1i nin güçü var banlanmak istemiyorum işte bu oyun böle adilerin elinde ve hiç birşey yapamıyoruz :)

[Bu mesaj codezek tarafından 14 Haziran 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su bahsedilen ks klanının rogueleriyle benim de cok anılarım war cz de.son bir hafta icinde spike town icin gelen roguelerinin hic istisnasız hepsi benim yuzumden en az iki kez towerlar tarafından indirildi.expleri gitti.Ama asıl bomba canabbistir.hastasıym o adamın.Rahat iki level dushtu benim yuzumden.eger premiumu falan yoksa kesin iki level dushtu.bu kadar azimli bir salak olabilir mi a.bir gun icinde sadece 6 kez towerlar indirmesine ragmen magelere spike atıp town cekmeye kasıor.Suanki np min en az 500 unu ona borcluyum o da kaybettigi en az iki leveli bana borclu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...