Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Dual wield second handin miss rateini yaklasik %20 civari arttiriyor.Ama bence cok fazla bir fark yaratmiyor sonucta yavas bir silahla misslemek dual wieldde misslemekten daha kotu sonuclar doguruyor. Ability kullanirken dual wield e weaponun delayını beklemek zorunda kalmıyorsun oda baska bi artisi. Threat dusuren okumuz yok sadece melee abilitymiz var onunda adi threat ornegin hayvanin mobu tauntlarken critical vurdun mob sana geldi disengage kullanarak threatini dusuyorsun boylece mob senden sonraki threat lvl i en yuksek targeta donuyor. Bide threat arttiran bir okumuz var Distracting shot buda cok fazla agro oldugu durumlarda yada cloth usera mob gittiginde kullanarak mobu ustumuze cekmemize yariyor. Bu skill ozellikle kalabalik savaslarda priest mage kurtaricisi oluyor.Hunter ve warrior olan bir grupda 3 moba kadar tanklama olasılıgı cıkıyor. Biri warriora digeri pet e digeri ise sana sana tavsiyem ustune aldigin moba dalmayip petinin yada tankın daldıgı mob a assist yapman boylece range atagini kullanarak daha fazla dmg verme sansına ulasırsın. Eger ustundeki mob heal nedeniyle tekrar priest e donerse gene distractle cekebilirsin ama manan kısıtlı ise bir iki kez moba vurarak ustunde yeterli threat yaratarak baska moblara saldırabilirsin. Eger survivaldan deterrence a werdiysen ustunde mob varken kullanarak hem aldıgın dmg i azaltabilir hemde healerin manasını daha verimli kullanmasına yardimci olursun. Lvl 30 da ben sahsen darkshire yada STV de takılmıstım yanlıs hatırlamıyorsam baya bi vakit oldu o konuda pek yardimci olamicam.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşalr kafayı yiyecem kediye growl dan abşka bir şey öğretemiyorum satın alam pencersindede yok neyi yanlış yapıyorum başka şehirdenmi almak gerekiyor yoksa başka hayvan tame etmek mi lv 33 ne hunter .. bir yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 baska hayvan tame etmek. bir hayvani tame ettikten sonra onu bir süre besler ve onla zaman gecirirsen, eger sende olmayan bir özelligi varsa onu ögreniyorsun. Mesela wolflardaki isirma, mesela ayilardaki pence atma. sonra bunlari diger hayvanlarina da ögretebilirsin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 huhhu yapma yav peki ne kadar sürüyor bu iş ... bide desolace de az görevmi var yoksa görevleri almak için başka bir şehirde görevmi yapmak gerekiyor ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 horde-alliance? desolaceda pek az görev yok. horde u bilemem, ama alliance da nijel's outpost ta yeteri kadar görev var + yolda gezen goblinler görev veriyor + kodo graveyardin orda bi eleman da veriyor quest. Zaten brutal alliance veya strange politics görevleri uzun sürüyor gayet ve forced farming yaptiriyor iyi xp geliyor kisaca o görevlerden, su 2 centaur clanindan biriyle arani iyi yaptigin quest hani. ability mevzusuna gelince, hayir uzun degil. kendi petini stable a koyup gidip tameliceksin hayvani, ability ögrenene kadar (yemek yedirip biraz kullanman - yaklasik 3-4 dakka) oyalan biraz saldir börtü böcege, sonra atarsin basindan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 NE Hunterım yav bi wolf tame etmiştim ama ondanda growl çıktı şansa bak neyse ben ayı tame edeyim...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 wolfta bite var yahu normalde? Ashenvale kurtlarindan bahsediyorsan, kesin ama kesin var bi süre kullandim hunterimla o bitli kurtlari : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 duskwood dan tamelemiştim ama maaselef yok :([signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hm evet onlari bilemeyecegim. aklinda olsun, istersen ashenvale kurtlarindan tamele bite icin. daha da güzeli internetten bakabilirsin hangi skill i hangisi ögretiyor, ben hunteri biraktiktan sonra da yeni abilityler gelmis sanirim onlari ne verir, nedirler bilmiyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dual wield meselesine gelince, 2 adet dawn's edge dir olay : ) Yani silahlari ability yükseltmek, crit. sansi yükseltmek falan icin kullanacaksiniz mantikli ve ranged kalmasini bilen bir hunter olarak. adam gelince wing clip atip kacmaya yarayacak yani bir silah olarak[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu sırada tamelediğin hayvanın boyunun büyümesi gibi bir olay varmı yoksa bana mı öyle gelioyru (kedim şişti sanki :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Dawns Edge kullanmak mı? Yok saolun. Ice barbed spear var şu an elimde,peacemakerımı vendora sattım, crit şansımı biraz heba ederek ama olsun varsın, düşürcem bi gün leafi.. İssstiyorumm[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 pirvan ben 55 te hunteri biraktigimdan kullanmadim hic end game silah, ama dawn's edge hos gibi geldi bana, ki 2% crit chance hic ama hic fena degil, öyle degil mi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi bırak mass pvp de hunterın guide ımı olur teke tekee ağlattığım adamlar karşıma knight - lieutant champion olup gelmişler uzaktan sıkacan işte :) [Bu mesaj neverhood2 tarafından 13 Haziran 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 winterspring eldershard tooth en yüksek claw olan eleman lbrs blood bilmem ne worg en yüksek bite olan eleman growl pet trainer dan örenceksin zaten dash de wolfu alınca 3. lvl ı gelio hemen zaten.[signature][hline]"Death is only the begining" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok saolun bu sırada lv atladıkça hayvan harbiden büyüyormuş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar