Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla ben crit hunter oldugum icin dual kullaniriyorum sonucta stillerimiz farkli ben adami yanıma getirmeden critleyerek oldururum sen dibine gelen adama son vurusu 2 handed silahinla wurursun. Kimseyi seçtigi silah için noob klasmanına sokamazsin. Tamamen o kisinin oyun zevkine kalmis sahsen illidan in elindeki kılıc dusse isime yaramasa bile ninjalarim walla cunku o silah benim hayalimdir =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Açıkcası 2H veya duel farkmaz amaç onun bonusları benim için o yuzden şu anki amacım bone slicing axe ten 2 adet bulabilmek. Zor biliyorum ama neden olmasın. Mesela buna gittiğimizde warrior bu bana lazım derse rollamam doğal olarak cunku o kalkan ile hakkını verir ve agrosunu arttırmak için ideal warriorun ama başka bir class derse bende derim bana da lazım diye rollarım. [Bu mesaj Absolut tarafından 09 Haziran 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 priest veya mage veya druid hiç bir pvp em yakından darbeyle bitmedi, herhangi bir warrior ,clasına hakim bir warrior, hunterı ezer, rogue :D yakından beni habersiz yakaladığında genelde fişliyor beni onun dışında iyi bir rogue değilse kaybetmedim. Paladinleri bir türlü yenemiyorum niye bilmiyorum ama psikolojik olarak battle çok uzadığı için sıkılıp konsantrasyonum dağılıyor, Elimde Mind Carver la Dal rend var, Dal rend The Beastten düştü, niye sen aldın rogue yokmuydu grupta aç hunter demeyin, bekledim kimse almayınca kimse istemiyorsa ben alabilirmiyim dedim :D çok şükür item açlığım yok. Critt demişsin de 2 kılıçla 3 vurdugundan biri crit olmuyorki? demekki şanslısın, hadi onu geçtim bu survive a talent vermen demek, marksman ship te eksik kalman demek artık, ranged den mi scorpidden mi kıstın yoksa baka bir artı getiren auradan mı kırdın bilemiyorum bana saçma geliyor :D ama senin fikrin o zaman saygı duyarım. ama talent vermedim dersende melee bir hunterda bana saçma geliyo çünkü dual wield baya bi miss getiriyor beraberinde. 30 40 vurursun tek bir two handle oturtursun bunun 2 katını daha mantıklı geldi ondan dedim.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Cengaver, 09 Haziran 2005 18:53 tarihinde demiş ki: walla ben crit hunter oldugum icin dual kullaniriyorum sonucta stillerimiz farkli ben adami yanıma getirmeden critleyerek oldururum sen dibine gelen adama son vurusu 2 handed silahinla wurursun. Kimseyi seçtigi silah için noob klasmanına sokamazsin. Tamamen o kisinin oyun zevkine kalmis sahsen illidan in elindeki kılıc dusse isime yaramasa bile ninjalarim walla cunku o silah benim hayalimdir =) abi olay şu bak anlatamadım hunterların önceliği melee değil sen eğer ki grupta önceliği melee olan bir adamın hakkını yersen sonra üzerler blacklistiydi şuydu buydu sonra başka karakter levellarsın 60a mc onyxia için, veya roll atarsın gayet klas bir level 60 epic baltaya (spinal reaper misal), ama ağlamazsın sonra rogue gelip de senin striker's mark'ına rollarsa (http://www.thottbot.com/?i=27150) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mesajımdan meleeyim die bi sonuc mu cikardin? elbetteki survival a verdim eger pvp dusunuyorsan survival a wermemek pek akıl kari deil. evet scorpid e diger improvedlara vermedim scorpd icin harcagin 2-3 talent yerine survivalda cok daha islevsel talentlar var. Trueshot aura da bence cok anlamsiz sonuc itibari ile 60 ap yaklasik 3-4 dps yapiyor ki onu cok rahat baska itemlarla saglıyabilirim onun yerine survivaldan deterrence ve counterattack almak bence daha iyi.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Cengaver, 09 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki: mesajımdan meleeyim die bi sonuc mu cikardin? elbetteki survival a verdim eger pvp dusunuyorsan survival a wermemek pek akıl kari deil. evet scorpid e diger improvedlara vermedim scorpd icin harcagin 2-3 talent yerine survivalda cok daha islevsel talentlar var. Trueshot aura da bence cok anlamsiz sonuc itibari ile 60 ap yaklasik 3-4 dps yapiyor ki onu cok rahat baska itemlarla saglıyabilirim onun yerine survivaldan deterrence ve counterattack almak bence daha iyi. yok öyle bir sonuç çıkarmadım "hunterların önceliği melee değil", böyle bir sonuç çıkardım wow oynadığım süre boyunca ve blizzardın tanımlarından (ranged dps class) yoksa yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Merak etme neye roll atip atmicagimi biliyorum. Melee silah meleenin ranged rangedin hakkıdır. Kimse şu ana kadar benimle sorun yasamadi yasamaz. Item açı degilim zaten elimde hali hazırda mc den dusmesini bekledigim bir iki item dısında en iyileri yok. Ama illidianin silahi duserse ninjalarım =) (Oyle bir silah yok sadece npclerde var. Bazı kıtların yanlıs anlayıp acsın demesini engellemek icin not dusuyorum )[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Cengaver, 09 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Merak etme neye roll atip atmicagimi biliyorum. Melee silah meleenin ranged rangedin hakkıdır. Kimse şu ana kadar benimle sorun yasamadi yasamaz. Item açı degilim zaten elimde hali hazırda mc den dusmesini bekledigim bir iki item dısında en iyileri yok. Ama illidianin silahi duserse ninjalarım =) (Oyle bir silah yok sadece npclerde var. Bazı kıtların yanlıs anlayıp acsın demesini engellemek icin not dusuyorum ) tamam da illidan şu anda oyunun kodları içinde gözüküyo blizzard forumlarında çok tartışıldı , yakın bir süre içerisinde implement edilmesi düşünülüyor sen raidle gidip ninjalarsan, allah kolaylık versin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elbette onceligi melee degil ama sonuc itibari ile hemen her zaman kısa bir süre melee ye girme zorunluluguna giriyorsun. hunter %70 ranged %30 melee savasir sanırım yeterli bir acıklama[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: neverhood2, 09 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: Cengaver, 09 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Merak etme neye roll atip atmicagimi biliyorum. Melee silah meleenin ranged rangedin hakkıdır. Kimse şu ana kadar benimle sorun yasamadi yasamaz. Item açı degilim zaten elimde hali hazırda mc den dusmesini bekledigim bir iki item dısında en iyileri yok. Ama illidianin silahi duserse ninjalarım =) (Oyle bir silah yok sadece npclerde var. Bazı kıtların yanlıs anlayıp acsın demesini engellemek icin not dusuyorum ) tamam da illidan şu anda oyunun kodları içinde gözüküyo blizzard forumlarında çok tartışıldı , yakın bir süre içerisinde implement edilmesi düşünülüyor sen raidle gidip ninjalarsan, allah kolaylık versin derim :) walla ninjalarim :P[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 neverhood çok güzel söylemiş, Al sana Tablo benim Hunterın elimdeki silah acaip rezil bir silah direk belirteyim böle gerzek bişi 30.9 DPS felan. işte TAblom Normal / Aspect OT Hawk / AOTH + Aura Ranged Attack -> 304 304 304 Power --------> 626 736 796 Damage--------> 196-243 215-262 225-273 benim karakterime göre, bu uyduruk silahla aimed shot gördüğüm maximum critical 2000 ile 2300 arasında bi rakam net hatırlamıyorum. Senin az demene gelirsek, biri 20 arttırıyo biri o 20 üstüne 10 daha ekliyo talent yapıma göre damage artıyo. hunters mark var bide onu ekle ki ben pek kullanmam.Survive kısmında tek gerekli talent bana göre Improved Wing Clip ve precision olabilir. Onun dışında pek ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Hunter = Best pulling HAYIR değil Hunter = Best Ranged DPS hunter bunun için oynanır. Hunter eğer melee de güçlü olsaydı hunter demezdi blizzard tahminimce Ranger derdi.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 su staffı http://www.thottbot.com/?i=37737 keske staff yerine demon hunterin swordu gibi yapsalardıda ninja sorunum kalmasaydi :P[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oyunda Crescent BLade nerde vardı ben hiç görmedim ?=!?!?!?!?!?[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hunter ranged deilki bitek.hunter PvE karakteridir.hunter denmesinin sebebi tame özelliğidir.PvE de mob u pet oyalarken renged saldırır.sadece range değildir.(hunter hakkında pek bilgim yok ama bunlar gerçek) [Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Haziran 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hunerı bilmeden yapılmış çok basit ve yanlış bir açıklama hunter sadece PVE değildir. Tamam yapı itibari ile öyle gözükebilir ama kesinlikle değil. Hunters MArk, Flare, Traplar bunların ne olduğunu bilmek lazım. Rapid Fire, Stingler bunlarıda bilmek lazım grup combatta Viperladığım 10 paladin bilirim shield açamadığı için toprağa gömülen. Scorpidlediğim kaç tane warrior veya markladığım roguelar arkaya attığım flarelar sonucu şamar oğlanı olan rogue lar. Ben Bir hunter olarak kendi karakterim adına söylüyorum, PVP de de PVE de de önemliyim ben arka arka hiç damage vermden bir savaş ortasında 5-6 tane fighterı direk scorpidlerim, kimse anlamaz ama yaparım, canı azalan bir büyücüye multi yollarım bonusla beraber öldürme sansım olur. yavaşlatyırım ki grup yetişsin (hoş huntera has bi özellik değil), orta yere koyduğum freeze trap sayesinde grup halinde yavaşlayan allyları AOE manyağı yapan büyücüleri görünce mutlu olurum bir işe yaradım diye. PVE de niye rahatım bi yığın Ammo parası verip çok rahat xp kastığım için. Ekliyim; Hunter ile PVE ye girdik mob oyalarken biz çok mu rahat kalıyoruz :D hayır aksine agroyu aldığım çok olmuştur; çünkü ben ranged'im. Melee mi? disengage ve Wing Clip alın size hunterın en kral PVE ve PVP özellikleri melee için.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 09 Haziran 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Asphodel tarafından 09 Haziran 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Asphodel, 09 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: neverhood çok güzel söylemiş, Al sana Tablo benim Hunterın elimdeki silah acaip rezil bir silah direk belirteyim böle gerzek bişi 30.9 DPS felan. işte TAblom Normal / Aspect OT Hawk / AOTH + Aura Ranged Attack -> 304 304 304 Power --------> 626 736 796 Damage--------> 196-243 215-262 225-273 benim karakterime göre, bu uyduruk silahla aimed shot gördüğüm maximum critical 2000 ile 2300 arasında bi rakam net hatırlamıyorum. Senin az demene gelirsek, biri 20 arttırıyo biri o 20 üstüne 10 daha ekliyo talent yapıma göre damage artıyo. hunters mark var bide onu ekle ki ben pek kullanmam.Survive kısmında tek gerekli talent bana göre Improved Wing Clip ve precision olabilir. Onun dışında pek ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Hunter = Best pulling HAYIR değil Hunter = Best Ranged DPS hunter bunun için oynanır. Hunter eğer melee de güçlü olsaydı hunter demezdi blizzard tahminimce Ranger derdi. 1-Hunter best pullerdir bunu tartismam sadece nasil pullicani bilmen lazim neden dicek olursan kabul edersin ki bazı durumlarda ranged cekmek zorundasin moblari body pull diger moblarıda getirdigi icin tehlikelidir. Warriorda pullar dersen hunter kadar range i yok arti instant bir attagi olmadıgı icin patrolde olan bir mobu yanlıs yerde cekebilir. daha bir çok senaryo yazabilirim. Daha fazla aciklama istersen http://www.nuklearpower.com/hunter.php buraya bi bak nedenini anlarsın. 2- Best ranged dps diyemezsin ranged en iyi dps tartismasız magedir. Hunter sadece long timeda mage i dps de gecebilir. 3- +10 dmgin senin aimshot criticalında oynucagi dmg 10*2,5=25 dir ki bence cok bir avantajı yok sonucta aimshotun verdigi bonusda armor reductiondan etkilendigi icin sana cok bi getirisi olmaz. 4- Ben hicbir zaman hunter meleedir diye bir ibare kullanmadim ama survivaldan skill almamak bence sacmalık gerek pvpde gerek mob keserken yaratigin yada adamın dibine girecegi kesin. Hunter melee ye girmiyorsa niye survival die bir talent tree yapılmıs?[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1- Şu ana kadar girdiğim hiç bir dungeonda noob bir figtlerla oynamadığım için benim pulluma gerek kalmadı ve agroyu daha kolay aldı. BRS da yaptığın bir pull sayesinde Evokerlar sana focuslansın, warrior nasıl tauntla alacak agroyu ki 1-2 büyü de ölme gibi bir şansın var. 2- Mage Damage Dealer'dır, Ranged DPS te hunterı geçen class yoktur, mage in atacağı 2 büyü atıyorum 10 saniye sürerken ben hutnerla o sürede şansımda varsa herhangi bir moba min. 1k dan fazla damage vurabilirim Rapid fire ı söylemiyorum bile, kendin demişin uzun vadede geçer diye. Süreye koymayacaksın çünkü DPS ten bahsediyorum istatistiki olarak bunu saattlere zamanlara dökmek gereksiz. 3- canı az kalmış bir casterda o 25 damage çok önemlidir. Senin yaptığın hesap normal bir criticial ranged hesabı ise emin ol bana daha fazla getirisi var 25 değil. Karakter yapıma göre senin hesaplamanı baz alırsam sonuç dediğim gibi oluyor. Bu yüzden Trueshot aura bana muhjteşem bir eklenti, Hunter oynuyosan bu konuda açıklama bile yapmazdın bana çünkü yukarıda dedim Pure Marksman buildim. 4- Hunter :D survive kullanmaz demedim ki hunter melee class değildir meleeye öncelik vermek noobluktur hunter için dedim, benim talentlerde Precision ve Lightning Reflexes güzel talentler mesela, 1-2 güzel özellikte alınabilir Survivedan. Şöyle böyle talent tree yapılmış demekki bir hayrı var denmesi yanlış, ben Beastmastery yi kullanmaan bir hunterım level 40 a kadar kullandım ve ardından değiştirdim tam 12 kere talent tree kurdum ve denemeler yaptım. Benim oyun tarzıma en uygun treeyi buldum. Ben single oynamayı sevmeyen birisi olduğum için benim gibi bir oyuncunun survieve seçmesi resmen küfür etmek gibi bişi. Güzel hoş bir link vermişin, ne olduğuna pek bakmaya niyetim yok, Mount Hyjalı, Silithus duvar arkasındaki bitmemiş bölgeyi, Lands End Beachin daha da güneyindeki adaları kendim keşfettim, ne ss gördüm ne de oralara gitmek için tüyo aldım. Hunter öğrenmek için sitelere bakmadım, pet skilleri için tek bir soruyu birisne sordum (Pirvan) kalanını kendim araştırdım buldum, verdiğin linkin pulling ile ilgili olduğunu tahmin ediyorum, gerek sitelerde gerek forumlarda böyle 10000 lerece topic var ben en iyi pullerim yok bilmemneyi der gibi, çok kritik bir nokta olmadıktan sonra kimse benim gibi bir hunterın puluna ihtiyaç duyup agroyu tamamen üstüme almamı FD yapıp mobların dağınık biçimde saldırmasına göz yummaz. Forumları okuyup Hunter en kral pullermış abicim tamam o çeksin diyen oyuncularsa bilemem.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ranged dps de damagein sürekliliği söz konusuysa kral hunterdır, lakin burst dps dediğimiz "öberehehehehe" diye 2-3 saniyede critlerle damage manyağı yapmaktan bahsediyorsak orda magedir, bazı durumlarda warlock bile olabilir (ruinlock denilen buildde bahsedilen ruin builddli warlockların +shadow damage equipmentla "3200" (evet üçbinikiyüz) shadow bolt critledikleri görülmemiş şey değildir) pull meselesine gelince kanımca, hunter işini biliyorsa grupla koordineli gayet güzel bir "trap+pull" yapabilir markladığına ateş eder gelen trape takılır yoldaki polylenir marklanana grup dalar vs vs ama ben her zaman hunterın çektikten sonra feign death atıp warriorın sağa sola koşup tauntunu harcayıp aggroyu almasını görmektense temiz bir warriorın tüfeğiyle çekip bütün aggroyu baştan toplamasını yeğlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Lorrotar, 09 Haziran 2005 19:48 tarihinde demiş ki: hunter ranged deilki bitek.hunter PvE karakteridir.hunter denmesinin sebebi tame özelliğidir.PvE de mob u pet oyalarken renged saldırır.sadece range değildir.(hunter hakkında pek bilgim yok ama bunlar gerçek) [Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Haziran 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] hmm bunu gördüm şimdi yok hunter çok klas pvp karakteridir aynı zamanda oldukça gerekli bir pve karakteridir, tranquility shotsız MC düşünmek istemediğim gibi önümde kaçan adamı dazeleyen huntera her zaman saygım sonsuzdur scholo yu 5 adamla yaparken rogue disconnect olunca (grup: priest - druid - rogue - warrior - mage) gruba bir hunter alıp çok temiz ve rahat bir şekilde tamamladığımızı hatırlarım (evet bütün questleri yaptık lakin son barovun yanındaki deed i masanın üstünde almayı unutmuşum :( ) hunter özellikle patchten önce mana emen atışı animal formda da manayı emmesiyle (druidim) beni çok ağlatmıştır, neyseki düzelttiler hala çok iyi bir hunterla 10 dakikanın üzerinde duel yaptığım olmuştur (scare beast + bandaj manyağı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 onun dışında minimaplerle (track beast, track humanoid(özellikle bu= pvp havasını tam bir avcılığüa dönüştürebiliyorsunuz özellikle undeadlerde humanoid sayıldığından bir alandaki her türlü ilk saldırı veya tuzak şansı sizin oluyor grup halinde dolaşırken "amanın benden lv düşük 5 kişi saldırmayayim alırlar" şeklinde yanınızda "tırs hırıs" modda gezen elemanlar baya zevkli bir şekilde alınıyor. Her patide olması gerekiyor kesinlikle söyleyeyim...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 @Asphodel abi sana hic bisey demiyorum hayatında basarılar diliyorum merak etme ben forum okuyup sagdan soldan konusan insanlardan deilim 42 saatin uzerinde played time i olan bi hunter olarak konusuyorum. Tum guild runlarda eger ben varsam puller benimdir. Mc ubrs brs dahil. Illa agro fd ile dagitilmaz once bunu ogren disengage die bir skillin war ki agroyu cok rahat warrior a devredebilirsin trapin war bi mobu iptal eder petin war esas mobla ugrasirken offtank yapabilir. Hunter en iyi crowd control classlarından biridir. Açıkcası mc de yada ubrsde run yaparken arkadan sadece autoshot arcane shot serpent sting atmakdan pek hoslanmiyorum. Dedigim gibi hunterin pullerlıgına laf ettirmem. Bu dediklerinden sonrada hunteri senle tartismaya tenezzul etmem. Bilen bilir beni allience da Feanoor de pullerlik yaptigim grupda wipe olmus mu hic sor.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hunter dan anlamayan lamerler boşa yorulmasın abicim Cenga ile neredeyse oyunun başından beri beraberiz, benim kadar olmasa da gosu hunter dır kendisi.Survival talenti senin melee atağa girmen icin acılan bi talent deil bi kere adı üstünde survival.Duel wield e gelince o melee weapon slotlarını stat almak icin kullanmayan hunter gitsin gay gnome oynasın.Duel wield ile Dawns Edge kullanıp %1 crit almak varken gidip de lamer gibi two handed sword falan kullanmam hayatta.Pull olayina gelince grup icinde pull dediin olayi hunter dan başkası da yapmamalı cunku hunterın pullaması risksiz dir bi kere .Pull da hata olunca feign death kullanır , kendini feda eder gruba zarar gelmez.(Bi de bazı lamerler pull yapacak hunterın gtune girio ne gerek varsa).Horde da hunter oynamaya gelince bence gereksiz bişii horde playerlarında hunterı pek sklediini düsünmüorum.Biraz karakterinizi bilin ne yapar ne yapamaz ondan sona vıdı vıdı yapın.(lafım özellikle aptal pala lara)[signature][hline]"Death is only the begining" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yav ne oldu son günlerde bu forumlara herkez başkasından daha iyi biliyorum kavgasına tutuşmuş... Bu sırada şu dual wield kafam takıldı yav stat olayı tam senin dediğin gibide dual wield vurma şansız (özellikle off-hand de) baya düşmüyormu bende stat işçin dual kullanacaktım ama baktım 2-handed'larda yakından vurma işi daha kolaylaşıyor haksızmıyım yoksa abna mı öyle geliyor. Bide dediğiniz gibi pulling olayı dirfek hunterların. Birde arkadaşlar şu bazı ok türleri var threat azaltıyor veya arttırıyor tam olarak onlar ne işe yarıyor bir yardımcı olursanız sevinirim nerde kullanılmalı. Birde lv 30 bir hunter nerede takılmalı (çok kötü bir şekilde sıkışmış durumdayım strangethorn baya zor biyerde) şimdiden çok saolun[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 pahuaheuhaeuahuha gerçekten komiksin, ben ne dedim benim karakter yapım budur dedim. Ben yazdığım her şeyde kendi karakterime göre konuştum ama lafı başka yerinizden anlarsanızda hiçte problem değil. Öyle beni bilen bilir ben gosu hunterım çizerim dağıtırım filan gibi çocukça geyiklere girmeye gerek bile duymam, durup dururken tartışma ortamı da yaratmam ben sadece benim gibi build de ne olduğunu merak eden hunterlara lafımı söyledim gördüğüm bilgileri aktardım. Görende 25 damage lafına hayır yanlış biliyosun bi halt bildiğin yok demişim sanacak. Tamam en iyi sensin kralsın en kral pullersın ben pullerlık yapmayıp 20 30 dakka içinde UBRS yi bitirmeye razıyım :D Pullerlığa laf ettirmem demişsin de ettirme laf eden yokki zaten ben sadece kritik bişi olmadıktan sonra pull yapmıyorum dedim gerek yokki tehlike yok bişi yok wipe lanma riski yok ben pullasam ne olur warrior pullasa ne olur. "Bu dediklerinden sonrada hunteri senle tartismaya tenezzul etmem. Bilen bilir beni allience da Feanoor de pullerlik yaptigim grupda wipe olmus mu hic sor."niyeyse ben bunu hep türk forumlarında görürüm, birisi tartışmaya girdimi onunla tartışmaya girilmez onun yerine, sen bi halttan çakmıyosun, sen lamersin vs vs gibi direk saldırı başlar. Niye insanlar verilen her karşılığı kendilerine hakaret olarak algılar onu da bilemem. Tekrar söylüyorum bir daha oku, sen pullerlık yapıyosun hunter puller değildir lamerdir gibi bişiler mi dedim? Sadece bana göre Best Puller değildir. Sen tabi hemen aggroyu warriora verirsin diyosun. Benim Grubumda Rogue+Shaman+Hunter+Mage+random bir class oluyor. Warrior Priest Bulamadığımız çok oldu. her zaman guild m8 lerle girmediğim için instance lara playerları bilmiyorum. Ben bi çekiyorum bakıyorum gerzekler benden evvel pulladıklarıma dalmışlar. İşte bu yüzden benim yaşadıklarım best puller olmama engel, herkez senin gibi şanslı değil demekki ben en iyilerle de oynadım en kötülerlede oynadım. genel olarka tüm hunterlar adına kesin olarak Hayır dediysem de kafam daldı öyle bir cümle sarfettiysem örnek gösterin özür dilerim yanlış bir açıklama yapmışım diyeyim bari. aylar geçti tam hatırlamıyorum; ama ben 30 civarıyken galiba Thousand Needles'taydım. neyse konu saptı gereği kadar mass pvp den hunter pullerlığa döndü bilmemneye döndü. Başka yazacaği m bişiy yok ben bildiklerimi yazdım.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 10 Haziran 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Vicious, 09 Haziran 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Yav ne oldu son günlerde bu forumlara herkez başkasından daha iyi biliyorum kavgasına tutuşmuş... Bu sırada şu dual wield kafam takıldı yav stat olayı tam senin dediğin gibide dual wield vurma şansız (özellikle off-hand de) baya düşmüyormu bende stat işçin dual kullanacaktım ama baktım 2-handed'larda yakından vurma işi daha kolaylaşıyor haksızmıyım yoksa abna mı öyle geliyor. Bide dediğiniz gibi pulling olayı dirfek hunterların. Birde arkadaşlar şu bazı ok türleri var threat azaltıyor veya arttırıyor tam olarak onlar ne işe yarıyor bir yardımcı olursanız sevinirim nerde kullanılmalı. Birde lv 30 bir hunter nerede takılmalı (çok kötü bir şekilde sıkışmış durumdayım strangethorn baya zor biyerde) şimdiden çok saolun bir arkadaş şu sorulara cevap verebilirmi harbiden merak etmekteyim ?? saolun[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar