Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter için mass pvp bilgi paylaşımı

Absolut

Öne çıkan mesajlar

MPde 1vs1 yakalanmak çok düşük ihtimal yani aranmanız lazım. Raidle beraber hareket ederseniz 1vs1 olmuyor. Geçen gün reslenme dönüşü yarı HP ile iken beni 54 veya 56 bir rogue at üzerinde yakaladı beni. Lvlı ve itemları düşük oldugundan herhalde kesmeyi becerdim ama şanslıydım yani ne yaptıysam crit vurdu diyebilirim adama :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir başka taktik ise bir warrioru bodoslama yollatıp 2 healerın onu heallemesi ve butun raidin birkaç saniye bekleyip hurrrrrrra diye dalması. Adamlar warriora kilitlenip neden ölmüyor bu yaaa derken bir anda baskına ugraması keyifli oluyor. EEE tabi bunuda bana yapıldıgında öğrendim o ayrı. TM SS arası towerda 1 warrior bir anda 4ümüze daldı bizde hehe kekliğe bak diye başladık saydırmaya adam tam ölecekti bir anda heallendi herhalde heal pot diye düşündüm ama sonra gene olunca aynı sey hemen cevreye bakındım ve 2 druidin healledigini gordum. Gerisi malum onlara 1 multishot. Direk kaçtılar neden bilmiyorum yani bana dalsalar alırlardı. Sonra warrior mefta :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterlar iyi bir player tarafından yönetiliyorsa 1vs1 (duel !) de en iyi class diyebiliriz.Frost trap , mark , scatter vs rogue lara çok yazık oluyor.Özellikle iyi ekipmanı varsa bulaşmaya bile değmez.Bazı gaz elemanlarda kendini drizzt sanıp petle beraber melee giriyorlar ki o zaman gerçekten komik oluyor.hunter şu an için en güçlü classlardan biri.Yanlız hunter oyuncularının herşeye zar atma olayı da gerçekten komik , ve nedense bunu çoğu yapıyor.Shadowcraft parçamıza 80 atıp , "ben giyerim bunu agility lazım" diyen öküz evladı bir hunter , 10 dakika kadar sonra hurricane düşünce "NEEEEEED" diye bağırıp 8 roll yaptı , 98 atıp aldım :) Gerekçemde aynı , bende yaratıkları çekmek için bazen ok kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

jarlaxe yazını okuyunca acaip rahatladım var ya:) cok güzel olmuş o .... huntera:) cevabım süper takdir ettim seni oıff bende böle bişi yapabilsem varya butun kinim nefretim fışkıracak dışarı hehe.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 09 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
:) Her boku kullanabilen bir class olunca ne iyi bonus veriyorsa onu istiyor insan ama başka birisi onu özellikle arıyor ise yaptıgı eşşeklik tabi o ayrı. Seninki de eşşeklik o apayrı :)

niye sen dagera rolluyorsunda rogue lar niye bow a rolllayamıyor? veya eşeklik oluyo? ben bow ile 300+ dmg vuruyorum be gayette ii bence hmm hurrican edüşerse bende rollim ona:P[signature][hline]WOW
DAOC

Sosyal ağlarda paylaş

Zevk için rollayan yok ki bonusları için rolluyor rollayan. Yani sen daggerı ne için rolluyorsan o da onun için rolluyor. Ha ben beşkası baştan bana bu item lazım der ise rollamazdım o ayrı. Ama tam item düştügünde NEED NEED vsvsvs dersen çok geç kalmış olursun baştan belli olmalı kimin neleri rollayacagı gibi şeyler.

[Bu mesaj Absolut tarafından 09 Haziran 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her hunter aynı davranışları sergilicek diye bişey yok , sen yapmayabilirsin belki ama yapan çok var.herifler felstriker dagger a rolluyor 3 rogue arasından ve alıyor , hangi bonus hangi stat , insanın içinde aç gözlülük olmasın ne diyim :) tüm hunterları kanatların altına alamana gerek yok abso :)
Sosyal ağlarda paylaş

felstriker'a rollaması tabiki mallıktan başka bişi değil ama bonus veren itemlarda bence o kadar kızmamak lazım baştan kararlaştırılmadıysa kimin neye rollayacağı. Yani dun soth ile DMde daha girmeden dagger düşer ise onun rollayacağını garantiledik diğerlerinin beynini yıkayarak. Ama düşmedi o ayrı konu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

düşmedi değil nooblar yüzünden prince kadar gidemedik bile:P

ayrıca;
ben bi daggerı statlerinden cok dmg için rollerimn yani stats o kadar önemli değildir. critical falan verir o ayrı konuda.bi rogue icin melee silahları cok önemlidir ama bi hunter için öyle deil bence özellikle de off hand icin istiyorsa bence ..... yapıyodur başka bişi değil.

bow kullanma olayına gelince pvp de dahi kullanıyorum. ölmek üzereyken kacan lara veya seni root yapan druidlerde caydırıcı etkisi olabiliyor. root olup kaldıgında en azından mal gibi bekleyecegine bow la 200+ dmg verebiliyorsun.hatta daha gecen gün oldu tauren bi druid le kapışırken beni rootldı bende bow la saldırdım ve o an keske daha hızlı bi bowum olsaydı dedim:) yok yok hurricane alim bende:)

cok horde rogue geberttim bow ve hatta piçak fırlatarak arkadan:)[signature][hline]WOW
DAOC

Sosyal ağlarda paylaş

O zaman şöyle diyim hunter senin range kullanımından 500 kat fazla melle kullanıyor. Çünkü pet bir zaman sonra agroyu eskisi gibi tutamıyor ve melee girmek zorunda kalıyorsun. Ayrıca hangi bow ile 200 200 vuruyorsun merak ettim yani benim bile normal vuruslarım 200 civarı. Ama dersen ben precisely calibrated boomstick kullanıcam +15 agi bonusu 1.5 atak speedi için gıkım çıkmaz malum sende o gunı bonusu için istiyorsun ama hurricanenin sana bir bonusu yok ve damage olarak düşük.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

istiyorum bilader işte? adı güzel ?:P rollerim acımam hunterlara...kullancam diye alır sora satarım:) kıllık degil mi... sc sete rolleyen hunter varmış bu camiada daha ne. yakıcaksın bunnarı acımıcaksın.

ha ama bak şunuda sölim tabi her hunter böyle değildir. mesela bizim serverda benim yabancı bi hunter arkadas var nick i chief. gayet saygılı ve anlaşması rahat bi insan. adamdan rica etmiştim dal'rende bi le rollamicekti ha rolladi cunku mage ve priest dısında herkes rolledi.hatta sonra bana mesaj atarak "kusura bakma sadece rogue lar rolese rollemicektim ama herkes rolleyince ben dısarıda kalmak istemedim" dedi bende np dedim. ve ayrıca bu hunter bonescraperı kaybettigim gün yine bizim gruptaydı ve ben istedim diye pass gecti ama diger hunter offhandde kullanıcam diye rolledi ve sansıma .... ki o kazandı ve birdaha da o daggerın düştügünü görmedim.[signature][hline]WOW
DAOC

Sosyal ağlarda paylaş

Senin de dediğin gibi belki adam roguelara kıldır ondan rolluyordur veya adını seviyordur :)
Sonuçta adamın geçmişini bilemeyiz. Belki daha önceki bi hurricanenin acısını şansına senden çıkardı. Nasıl sen bir sonraki hurricanei rollayacaksan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

ben hunter'i öldürmekte zorlanmıyordum , dün Bors diye bir adam çıktı baya zorladı 50hp kala yendim ama güzel kullanılırsa hunter'in de oldukça başarılı olduğuna inanıyorum.

özellikle viper sting'in allah belasını versin[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

soth şimdi sen öyle bi konuşuyosunki o dediyin dagger bende var ama ben gördüyüm gibi pass geçtim 2 rogue vardı raid de ikside pas geçti var admin zar attı bana düştü bende aldım kulanıyorum şimdi sen onu benmi üzwerimde görsen diyeceksin bu böyle bir adam çıkan bow lara zar atacaksın sırf ismini beyeniyosun diye alıp satarsın ben mail ve bow hariş hiç bi şeye zar atmıyorum hatta bi pole var ismini unuttum 223 damge mi ne vuruyo ona kaç kere pas geçtim peki sen böyle yapıp benim gibi bi anlayışlı hunter a deng gelirsen şuçu ne adamın??? hep kendi, açından bakma hep bence ama dediyin gibi pis kötü niyetli insanlar olabilir eger sende yaparsan sende pis kötü niyetli adam olursun bence
Sosyal ağlarda paylaş

ben anti rogue yazmaya gerek duymuyorum oleyim zaten =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lisantus, 09 Haziran 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
soth şimdi sen öyle bi konuşuyosunki o dediyin dagger bende var ama ben gördüyüm gibi pass geçtim 2 rogue vardı raid de ikside pas geçti var admin zar attı bana düştü bende aldım kulanıyorum şimdi sen onu benmi üzwerimde görsen diyeceksin bu böyle bir adam çıkan bow lara zar atacaksın sırf ismini beyeniyosun diye alıp satarsın ben mail ve bow hariş hiç bi şeye zar atmıyorum hatta bi pole var ismini unuttum 223 damge mi ne vuruyo ona kaç kere pas geçtim peki sen böyle yapıp benim gibi bi anlayışlı hunter a deng gelirsen şuçu ne adamın??? hep kendi, açından bakma hep bence ama dediyin gibi pis kötü niyetli insanlar olabilir eger sende yaparsan sende pis kötü niyetli adam olursun bence

+1
bu rogueların topunu keseceksin abi adamlar yuzunden swordlara daggerlara roll atamaz olduk hayır hic bitmiyorlar ki birine lazim olmasa digerine lazim oluo :P en iyisi ben epic staff ımı alana kadar dawn's edgelerimle dewam edeyim =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 09 Haziran 2005 10:53 tarihinde demiş ki:
Hunterlar iyi bir player tarafından yönetiliyorsa 1vs1 (duel !) de en iyi class diyebiliriz.Frost trap , mark , scatter vs rogue lara çok yazık oluyor.Özellikle iyi ekipmanı varsa bulaşmaya bile değmez.Bazı gaz elemanlarda kendini drizzt sanıp petle beraber melee giriyorlar ki o zaman gerçekten komik oluyor.hunter şu an için en güçlü classlardan biri.Yanlız hunter oyuncularının herşeye zar atma olayı da gerçekten komik , ve nedense bunu çoğu yapıyor.Shadowcraft parçamıza 80 atıp , "ben giyerim bunu agility lazım" diyen öküz evladı bir hunter , 10 dakika kadar sonra hurricane düşünce "NEEEEEED" diye bağırıp 8 roll yaptı , 98 atıp aldım :) Gerekçemde aynı , bende yaratıkları çekmek için bazen ok kullanıyorum.

kullanabileceksen atacan abi benim mesela sadece two hand axe skilli 300/300 warriorım var full magisterate set topladım hayvan gibi intelligence la direk bütün weapon skilleri maxlıyorum :) (ironi)

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 09 Haziran 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse onu geçeyim, bence hunterın hangi melee weapon a zar attığından iyi bir hunter mı kötü bir hunter mı olduğunu çıkartabiliriz
mesela ben tutup da blackhand doomsaw a zar atıp alıp giyen huntera afedersin hunter demem enayi derim, barbarous blade gibi hunter için en eşşek silahlardan biri oyunda mevcutken, ve grupta doomsawı isteyen paladinler ve warriorlar varken (neden enayi derim, muhtemelen blacklisti yiyip kapı dışarı konulacağı için kendisi için boktan bir silah uğruna)

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 09 Haziran 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence sacma bir neden yani baska yerde daha iyisi var diye roll mu atmicak o zaman mcde daha iyi two handedlar dusuo die ubrs de dm de dusen silahlara roll atmasın. En iyi silah diye bisey yokdur abi elinde olan en iyisidir. =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

melee için daggera rollayan bir hunter totally noob tabir ettiklerimizdendir. Huntera Dual Wiel gitmezz gün 50 tane kişi gelip bana soruyordu serverda eskiden, niye elinde 2 kılıç var diye, yahı görüntüsü hoşuma gidiyor ondan. Hunter Two hand,
Rogueları da anlamam rogue da oynadım her zaman Çift Swordu daggera tercih ederim isterse epic olsun. (arada eşşek gibi fark olup abartmayacaz tabi)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...