Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı hatalar..

xCode

Öne çıkan mesajlar

Selam,
İlk olarak Nebulanın eski scpleri var bende..
create food büyüsünü kullanınca yenek yerine gold çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba..
Hata Mesajı;
WARNING: can't find definition for 'DEFFOOD'!

Bazende elime spellbooku alınca bu hata çıkıyor
ERROR:(fix.scp,587)Item:Hitpoints assigned for non-weapon i_spellbook

587de bu var act.hitpoints 110

Birde bu sorunum var;
ERROR:(housing.scp,4029)Can't resolve
4029. satır;
if (0 == 0)

Cewaplarınız için teşekkürler..[signature][hline][b]Baba[b]

[Bu mesaj xCode tarafından 14 Haziran 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yenek nedir abi?
Kronos Helal olsun cok acıklayıcı bi yazı.Hemen yemek yap kek cıkar :lol:

abi adamın bilgisi olsa yapardı onu bak bilgisiz abisi cahal heleki ARAMA yapmayı bilmiyo ya boşver ya ogrenecek abisi.

Hepsini Arama Butonunda Bulabilirsin.Link fln veremem abi kasıp al yuharda :)

hay allah..Vallaha yazardım Fixi verirdim ama ARAMA yapmak bilinmiyo ogrenilmesi gereken iyi bi huydur o arama.Neden onca yazı silinmiyor sanıyorsunuz?!?

Edit Yine Yumuşak kalbim Dayanamadi >=/

1. sorunun cevaı defs scp yi acıp defaultitem kısmını i_gold degilde su sekilde duzeltiyoruz

said:
defaultitem { i_bread_loaf 1 i_bread_french 1 i_pie_baked 1 i_cake 1 i_muffin 1 i_jar_honey 1 i_pizza 1 i_cheese_wheel 1 i_chicken_leg 1 i_lamb_leg 1 i_bird_cooked 1 i_ham 1 i_lamb_leg_raw 1 I_BIRD_RAW 1 i_ribs_raw 1 i_ribs_cooked 1 i_bacon_slice 1 i_sausages 1 }

2. sorununun cevabı hitpointsi on=@creat trigerina aktarman ve hatan zaten silahın hitsinin uyuşmaması ki spellbook silah deildir derken hitsini azaltmanı tavsiye ederim =/

3. sorunun ise Komutu Cozemiyor :) yani revision da yaptıgı seydir.genelde basına 0 koyarak gecen seydir bu ama anlasılan sende gecmemiş bi baska arkadasta tedavini bulsun >=/

[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!

[Bu mesaj muratty tarafından 14 Haziran 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...