Hill Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bence kadrolar böle olsun hill kender bomb sabo apex jankis tora, holy semih fizban, yankı ildeniz [Bu mesaj Hill tarafından 11 Haziran 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bence apexi karşı takıma verelim hill, bizde saboyla sen ileri çıkarsınız zaten[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben senle DC oynarım, apexle sabo ileride coşarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 diğer maç yalan oldu demi naletlemiştim ben olacagı o bu maç yapılır ama izin veriyom[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: MrBomb, 11 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: sahayı yarın sabah hemen alır sabo ya, burnunun dibinde zaten saha ben ve sabah hemen almak ooooooooooooollllllllduuuuuuu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sabo kendi kıcını bile kaşımaya üşenen bir evladımız evinin 20 metre önündeki sahaya kim gidecek şimdi dimi sabo kolpası[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yooo gitmeme gerek yok moda benim kanka arayarak alıyom =) ama önemli olan sabah uyanmak tabi. o büyük yalan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol saha alınsa bile maça geç geliyo adam=) daha ne olsun=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eksik adam olursa msj atın bana cepten hillde olucaktı numara[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya böyle ilginç bi olay baya.emre den mesaj geliyor yankı seni aramadı mı diye.tabii ki aramadı.yankının beni aradığımı mı görülmüş allah aşkına ehe.lütfen benle alakalı işleri bi dahaki sefere babacuma havale edin, aman yankıya kalmiyim şekil 1a.[signature][hline]comand flaied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ölüyorum.. bu arada ipne PFF beni nerflemiş sptrinte colldown gelmiş cooldownın kaldırılma çalışmaları sürüyor 3 maça kadar hallolur o (zaten bir koşmam bvardı o da elden gitmeden bi antremanlar abaşlayayım)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 adam fazlasından dolayı (gris sen alınma :) ) paticiğin tükenç maçlarından biri olarak tarihe yazıldı. yine de fena geçmedi. bu arada arcane yankı seni aramayacak da babacum mu arayacak heheh güldürme :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 4-4 berabere bitti bu arada,sonucu da yazalım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Esh, 11 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ya bi yazma , emre bana saygina haber wer dedi, mesaj kayitli, bunun icin trip yiyemem $u durumda. olm üzüldüm baya, suçu yüklicek adam lazım.. senin geçmişten sabıkan var sana comboluyorum direk böyle durumlarda haha.neyse günahını aldım özür dilerim ama otsun hala hehe. teessüf ederim genel olaraktan bu arada.kın kın herkese.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben sanki tunaya ve saygına haber ver diye mesaj attığımı hatırlıyorum, belki de ben yanlış hatırlıyorum. Bu maç çok hızlı ayarlandığı için birçok kişiyi telefonla çağırdık, sonraki maçlarda forumdan ve icqdan adam toplama uygulaması devam edecek. Maçla ilgili yorumlar, Maç grisin son saniye yanaşmasıyla 7ye 6 başladı. Rakibin 7 kişi oluşu ve bizim takımın özellikle ingham ve torayla yaptıkları etkili savunma sonucu ilk yarı bir veya 2 gol oldu. 2. yarıda gol atma düşüncesini benimseyen bizim takımda mevkimin DMCden AMCye ve zaman zaman FCye kaydırılması sonucu goller akmaya başladı ve maç 5-5 eşitlikle sonuçlandı. Maç genelinde bizim takımdan sağlam savunma anlayışıyla Torayı, rakipten de yaptığı kritik kurtarışlarla Holyi maçın adamları seçiyorum. RMK isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 maç 4-4 bitti 5-5 değil :) bi soraki maç haftaya pazar mı. holy'miz kalecimiz yok ama o büyük sorun[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe walla dengesiz olucak işte=) gerçi ildeniz geççek kaleye,bakalım nolcak=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: cavanagh, 12 Haziran 2005 19:14 tarihinde demiş ki: hehe walla dengesiz olucak işte=) gerçi ildeniz geççek kaleye,bakalım nolcak=) panter formamı giyerim efendim aslanlar gibi de sahaya çıkarım :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben de seni topla beraber kaleye sokarım,hatta ben bile girerim=)) (bkz. pati maçı v.8) =)))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o gol 4 puanlıktı :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bi de benim seni penaltıda kaleye sokma çalışmam var ildeniz, onu da unutma[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bkz. winningde penaltıyı ortaya vurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 heh ildeniz kaleci olunca kesin komedi oluyo=) epey gülücez önümüzdeki maç=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gülen bence ildeniz'in karşı takımı olcak, diğer taraf artık ağlar mı ne yapar bilemem :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok ildeniz 2 taraflı güldürüyo son amçta top ildenizdeydi,alıyım diye pres yaptım,adam kendi kendine bişiler yaptı,sonra yere düştü fln,ben gülmeye başladım sonra yerde biriki hareket yaptı,ayağa kalktı topu aldı,koşmaya devam etti,auta gitti=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar