MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar benim bi Intel 810i onboard ekran kartım var. bir oyun aldım ve oyunun çalışması için 32bit desteği olması gerekiyor. benim onboard ekran kartım max 24bit e çıkabiliyor. bunu 32bit e çıkartabilmenin bir yolu varmıdır? sonuçta ekran kartı normal ramden yiyor.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 malesef yok. 1.çözüm 2. el bir anakart alın işlemcinize göre birde agp ekran kartı tamamdır. 2.çözüm yada ucuz bir anakrt işlmeci ve ram(asus a7v600-x sempron 2200+ ve 256 ram mesela)alıp elinizdekileride satarak, az bir ekleme ile bu sistemi kurabilirsiniz sanırım. 3.çözüm pci bir ekran kartı almak düşünün taşınız kararınızı verin [Bu mesaj jagd tarafından 13 Haziran 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 pci ekran kartı da mı var??[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nasıl var mı =] Tabi ki var.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 üç çeşit ekran kartı var kullandığı arabirime göre şu an satılan. 1.agp 2.pci 3.pci-ekspress (bu yeni bir yuva ve intel 915 ve yukarsı çipsetli anakrtlarla, nf4 ve ati rs480 çipsetli anakartlarda var) pci-ekspress bir ekran kartı pci yuvaya TAKILAMAZ,aman dikkat.aralarındaki tek benzerlik isimlerinde pci bulunmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 pci ekran kartına örnek verirmisiniz?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Benim eski tnt 2 pci mesela hatıra olarak saklarım hala çoçuklarıma göstercem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok be tnt pci olamaz. zamanında almak istemiştim agp slotu yok diye takamamışlardı.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tnt pci var ama çoğu yeni oyun yüklenmez bile istediğin linkler http://www.eksa.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=AE541PWC01 http://www.hipernex.com//Product.aspx?CategoryID=369&ItemID=10898 yalnız almanı tavsiye etmem ,kart 64 bit ve direct x 8.1 desdekli ama directx 9.0 desdekli 9550 den daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar