EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aggressive souls Ben çaldım arkadaş söledi :P Kayıt şartları berbattı.yorum alayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 davulu kim caldı zillere vurup twin gitmekten başka bişey yapmamış ama gitar guzel. nerede kaydettiniz. ha bir de metal sevmiyorum o yuzden bana pek hoş gelmedi.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 davul drum machine yaw.odada kaydettik.10w amfi + boktan bi kulaklık mikrofonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 işte kotu şartlarda metal kaydedince olmuyor. iyice gurultu oluyor yani.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla beklediğimden çok daha güzel çıktı. Her ne kadar 10w amfi ve mikrofondan kaynaklı olarak gitarlar aşırı cılız olsa da ve bütün şarkı boyunca aynı gitse de, parçaya cuk diye oturmuş ve güzel çalınmış. Vokal de geleceğin mustaine'i :p. Güzel güzel, iyi kaydetseniz, adam gibi davul falan ekleseniz süpfer olur.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 11 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sonunda bitti demek dinleyelim bakalım nasıl olmuş......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 imkanlara göre gayet iyi.....daha ne olsun........elinize sağlık........ :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pardon davul drum machinemiş :) [Bu mesaj seyyah tarafından 11 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 360 sanırım.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yorumlar için teşekkürler.Yakında yeni deneysel çalışmalarımızla tekrar karşınınzda olacağız :) [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 Haziran 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Davullar bomba yanlız.Böyle buna benzer bi şarkıyı , the barda festivalde söylediler koptum.Bateristte trampete vurma diye bişey yok.Davul ise, dum bekle dum bekle dum bekle dum , tıs tıs zil gidio sdfsf koptuydum ya oneydi. fena olmamışta O twin i gidebilecek baterist cok fazla değil bea türkiyede? [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Haziran 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Drum machine i iyi ayarlayamadım zilleri çok açmışım evet.Twin olayını sorma zaten.Var bi arkadaş twin gidebilende bu kadar sağlam yaparmı emin değilim :) Şarkının sözlerinide yazayım bari.Yalnız +16 biraz heh. [spo1=sözler]they are borned to fuck prison is not a solution now, the cops are down fuckers are on revenge donate your flesh gates are opened resistance is futile fuckers are on reveNge aggression rises unbounded rage adrenaline rush aggressive souls[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 anlamlı olmuş lol.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harbi anlam yüklü eheh :) iyi olmuş be harbi o kadar kötü değil vokalde harbi mustaine :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar