Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastayım :((

kermit

Öne çıkan mesajlar

Denizden çıktıktan sonra titremenin nedeni üşümekse (belirtmemişsinde bunu), gayet normal bişey. Her insanoğlunda olucak bişey. Vücudunun üstünde kalan su buharlaşıyo olur çünkü. Hatta Antalya'da 40 derecede daha çok üşürsün. Nefes darlığına gelince, bende alerjik astım vardı. Ergenlikle beraber geçti. Derdini biliyorum yani ne kadar sıkıntılı bişey olduğunu. Geceleri hastanelere taşırlardı benide. O yüzden bi doktora git. Boşver karneni fln.
Herşeyden önce sağlık geliyo. Annenlerde böle bi rahatsızlığı görmezden gelicek değil yani.[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben zaten okul basket takımındaydım bu ayağımın yüzünden 4 aydır basket oynayamıyorum
bi de 40 derecede üşümem diğer insanlara ve ark larıma göre biraz değil baya bi anormal onlara soruyorum üşümüyonuzmu olm diye yok lan ne üşümesi diyolar[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 20 June 2003 14:21 tarihinde demiş ki:
ya ben zaten okul basket takımındaydım bu ayağımın yüzünden 4 aydır basket oynayamıyorum
bi de 40 derecede üşümem diğer insanlara ve ark larıma göre biraz değil baya bi anormal onlara soruyorum üşümüyonuzmu olm diye yok lan ne üşümesi diyolar[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?

Yok yani. Üşümek derken, vücudunun soğumaması gibi bi şansın yok. Doğanın kuralı bu. 'Heat transfer' oluyo vücudundaki suyla hava arasında. Ha arkadaşlarında yağ vardır, g.t göbek vardır hissetmezler adam gibi =) Veya senin soğuğa direncin yoktur. Onun önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Diğer sorun için kısa zamanda doktora gitmen gerek ama..[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...