CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yaw oyunda durduk yere dc oluyorum ne lag var ne küçük bi donukluk bunun sebebi nedir ya
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 efet bende de oluo bu gün 3 kere oldum arada bi hyde kestim yine linen robe verdi şimdiye kadar 20 hyde kestiysem 19undan linen robe un +1 +2 +3 +4 +5 +6sı fire resist bilmemne ax defans falan filan çıktı :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehe hyde yi nerde buluyon okadar ya bende bulsamda kessem :D lvl 15 iken görmüştüm ama bi vuruşta yatmıştım
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben kardeşimin cahrıyla kesmeye çalıştım yattım mage ler girdim tank yaparak kestim :p ki bu gün 2 kere kestim o yaratıqı çok denk gelio o bana[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Öne çıkan mesajlar