adonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben çiçeği burnunda bir oyuncuyum lvl 51 oldum ve dün tamamen şans gelişen olaylarlar bi çitin set almayı başardım. şimdi bunları nasıl upgrade edicem. Ben plate goblin set giyiyodum. resmen şu anki halimden daha iyi. Acilen bu setlere Dex ve Upgrade basmam lazım. Neler önerirsiniz? şu an sadece nus basabilirim. blessedlere girmeyin ama ileriki günlerim(paralı) içinde yazabilirseniz sevinirim. Upgradele ilgili bi yazı vardı +1 +2 +3 vs yapmayı anladım. ama nasıl ne zaman dex basmam gerekli? onu çözemedim. not konuyla ilgili arama yaptım bişe çıkmadı[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Upgrade başlicam buraya yazılan yazıları bi okursam :/ ama sanırım başlık pek rating almadım. Abiler yardım pls[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 baba daha geçen gün ayrintili bir sekilde tartisildi bu konu istersen biraz konu basliklarina bakarak bulabilirsin. yada bi kaç saat sonra buaya link li biçimde weririm sana actiondayim suan :P[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 +6 da dex basacan ha becerebiliyorsan epey paranda varsa yani risk alabiilyorsan +7 +8 de deneyebilirsin[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil [Bu mesaj hangman tarafından 13 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dayanamadım bastım. ilk parça gitti sinirden tüm seti parçaladım :D . şimdi goblin platelerime döndüm. çok üzüldüm. Bi oyun beni bu kadar üzüyosa bırakayım dedim. ve dün gece itibariyle ko defterini kapadım :)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 geçmiş olsun ama daha neler yakacaksın lvl kas sen bence : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 51 im zaten :)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar