Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chitin+Upgrade+ Dex upgrade


adonis

Öne çıkan mesajlar

Ben çiçeği burnunda bir oyuncuyum lvl 51 oldum ve dün tamamen şans gelişen olaylarlar bi çitin set almayı başardım. şimdi bunları nasıl upgrade edicem. Ben plate goblin set giyiyodum. resmen şu anki halimden daha iyi. Acilen bu setlere Dex ve Upgrade basmam lazım. Neler önerirsiniz? şu an sadece nus basabilirim. blessedlere girmeyin ama ileriki günlerim(paralı) içinde yazabilirseniz sevinirim. Upgradele ilgili bi yazı vardı +1 +2 +3 vs yapmayı anladım. ama nasıl ne zaman dex basmam gerekli? onu çözemedim.


not konuyla ilgili arama yaptım bişe çıkmadı[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baba daha geçen gün ayrintili bir sekilde tartisildi bu konu istersen biraz konu basliklarina bakarak bulabilirsin. yada bi kaç saat sonra buaya link li biçimde weririm sana actiondayim suan :P[signature][hline]Nick :GiftERM
Job :Light-ice
lvl :56
Server :Ares(Karus)

+2/16 Light -Red Eye Staff-:}
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamadım bastım. ilk parça gitti sinirden tüm seti parçaladım :D . şimdi goblin platelerime döndüm. çok üzüldüm. Bi oyun beni bu kadar üzüyosa bırakayım dedim. ve dün gece itibariyle ko defterini kapadım :)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...