Bameso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bana sphere server icin hangi skill in yetenek seviyesine gore ne ile kasılacıgı hangi malzemeler kullanmasını gerektigini anlatan bi yazı lazım bunu bulmama yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkurler[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Valla bu script değilde oyun tuturol mü ne artık ne deniosa :P bi ara uğraşıp yazarım ama esmen ultimayı özetlemek gibi bişi isiton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yok canım ne alaka sadece yardım istiorum hem diger arkadaslar ıcınde yararlı olur...forumlarda arattım ama bulamadım belkıde vardır varsa eyer sımdıden ozur dilerim...[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hangi skilleri ve ne tarz serverlarda kasacağını sölersen daha ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 emülatör + scripting le alakalımı acaba bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 alakalı buraya bilmeyen insanarda geliyor ayrıca ayrı bir topicde yazabildiğim kadar belirttim tutorial olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Gumm, 12 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki: emülatör + scripting le alakalımı acaba bunlar ? Gumm her başlıgın altında sana ait muhalefet yapan bı msj var ınsanlara bılgını sunmaya bak ezmeye deil bu şekilde bi yere varamazsın bi sey biliosan sole bılmıosan sus kendını bu sekilde ispatlayamazsın[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 +1[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yesilmustang Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ultimatr vardı ne kusel onceden bi sorun olunca ordan yardım alırdık sen orayı kacırdın galiba !!! keske yeniden acılsa cafe ye bebeler gelio abiiiii bu skill i nasıl kasarım dio onceden derdim ultimatr.com a gir diodum artık yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok orayı bılıorum bende bakardım ordan orası cok iyiydi ama artık yok ben aslında sadece kendım ıcın istemedım herkez icin yaralı olabilir bu...[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar