sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bi sn bu laf kime ?[signature][hline]Diez:Tina Pierre Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: sarus, 13 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Bi sn bu laf kime ? bana abi takma kafana boss a ks yapmadığım için beni pek sevmio...[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Demek ki çok canlarını yakmıssın zamanında :)[signature][hline]Diez:Tina Pierre Mühim olan insanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ule ben bişi yapmadım boss a ks YAPMADIĞIM için yaptığım için deil[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hyde nerde spawn oluyo ??[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bikaç yeri var. bitanesi zombie valley , digeri brehten düz gidince tyonlara gelmeden , dk valleyin sagında. bikaç yeri daha var kesin bir yerde çıkmıyor diye biliyorum. zombie lerin oldugu her yerde çıkabiliyor. hea bide czde çıkıyo yada boss event diye çıkmıştı öyle bişeyler işte.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar