Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 12:02 tarihinde demiş ki: artık bundan sonra kendimi garipleri yetiştirmeye adıycam. isteyen herkezi lvl kastırcam para istemiyorum. sadece hayır uğruna ben bir insanım ve tüm insanları çok seviyorum. iyiki varsınız gelin sizi lvl kastırem. Çok büyüksün onur gözlerim yaşardı. bende insan olucam bu yüzden benide kastır ama acıtma :) :P[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Ecee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gerçekten mi? [Bu mesaj Ecee tarafından 13 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Ecee, 13 Haziran 2005 13:10 tarihinde demiş ki: gerçekten mi? Ares :) ama kastırır 3-5 saate 3x yapar[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tmm hemen ares de adam açıyorum[signature][hline] Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sadece şaka arkadaşlar yok böle bişi :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D[signature][hline] Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :) euheuhe koptum yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol[signature][hline]Uo:Erectus Pichoos Usko Diez:Tina Pierre CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 LoL Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 buriii bak ne diyolar senin içinn[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 meueheuhe :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 koptum yaws. daha görmedimi buri :D[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:} [Bu mesaj Gift15h tarafından 13 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Lonely Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Tam anlayamadım ama arkadaş sanırım şaka yapayım derken gerçekleri yazmış... Onur'a "yeni char açtım kastırırmısın" dediğiniz anda kastırır. Bu oyunun kahrını hiç kimse onun kadar çekmemiştir. Hanginiz clansız level 60 olabilirsiniz? Onur bunu başarmış biridir ve (ben şahidim) herkese yardım eder... Bunu böyle bilin..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 fatih abi yemin ederim şaka amaçlı açılan bir başlıktı. Ama bu vesile ile insanların arkadaşımızı tanımasına ve isteyenlerin çekinmeden lvl almaya çalışmasına yardım alacakları birini öğrendiler. Sanırım buradaki hayırlı ve aracı insan benim :D :P :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oha bende dedim ne zaman yazdım bunu yeni gördüm güzel şaka :-) Saol fatih......[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fatihkaraca, 13 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki: . Hanginiz clansız level 60 olabilirsiniz? druenler & me[signature][hline]unholy ownz u rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beramusta hic clansız 63 olan adam var nickide beramus[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez.........[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... +1 şak şlup. kanka özür dileirm şaka için. alınmadın dimi:D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Fightrance, 13 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... +1 şak şlup. kanka özür dileirm şaka için. alınmadın dimi:D Asla alınmadım şakadan anlarım söylediğim şey genel bir şeydi dikkat edilirse herkes görebilr bunu[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... qqq ve bana söyledigini varsayarak kendi adıma olan kısmına cevap verim. ÇOK ZEVKLİ yok şaka bi yanada fatihi möt edicek halim yok arada bi atışmalar güzel oluyo. bazılarıda hakediyo cıvıtma konusunda onlara da ii gidiyo. nabza göre şerbet ayarlayıp sunuyoruz. not: fatih hakedenlerden biri diil yanlış anlamaşılma olmasın haddime düşmez zaten ama bazen sinir bozucu dozda yardımseverligi beni rahatsız ediyo. bunuda belirtiim dürüst biriyiz sonuçta dobra dobra söylüyoruz.[signature][hline]unholy ownz u Paylaş https://forum.paticik.com/topic/989062-y%25c3%25bete-buyukluk-bu-derim/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tmm hemen ares de adam açıyorum[signature][hline]
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sadece şaka arkadaşlar yok böle bişi :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :) euheuhe koptum yaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
sarus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol[signature][hline]Uo:Erectus Pichoos Usko Diez:Tina Pierre
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 buriii bak ne diyolar senin içinn[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 meueheuhe :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 koptum yaws. daha görmedimi buri :D[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:} [Bu mesaj Gift15h tarafından 13 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Tam anlayamadım ama arkadaş sanırım şaka yapayım derken gerçekleri yazmış... Onur'a "yeni char açtım kastırırmısın" dediğiniz anda kastırır. Bu oyunun kahrını hiç kimse onun kadar çekmemiştir. Hanginiz clansız level 60 olabilirsiniz? Onur bunu başarmış biridir ve (ben şahidim) herkese yardım eder... Bunu böyle bilin..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 fatih abi yemin ederim şaka amaçlı açılan bir başlıktı. Ama bu vesile ile insanların arkadaşımızı tanımasına ve isteyenlerin çekinmeden lvl almaya çalışmasına yardım alacakları birini öğrendiler. Sanırım buradaki hayırlı ve aracı insan benim :D :P :D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oha bende dedim ne zaman yazdım bunu yeni gördüm güzel şaka :-) Saol fatih......[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fatihkaraca, 13 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki: . Hanginiz clansız level 60 olabilirsiniz? druenler & me[signature][hline]unholy ownz u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beramusta hic clansız 63 olan adam var nickide beramus[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez.........[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... +1 şak şlup. kanka özür dileirm şaka için. alınmadın dimi:D[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Fightrance, 13 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... +1 şak şlup. kanka özür dileirm şaka için. alınmadın dimi:D Asla alınmadım şakadan anlarım söylediğim şey genel bir şeydi dikkat edilirse herkes görebilr bunu[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 13 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Bu forumda şunu asla anlamadım herkes birbirini g.t etmeye çalışıyor nedendir bilinmez......... qqq ve bana söyledigini varsayarak kendi adıma olan kısmına cevap verim. ÇOK ZEVKLİ yok şaka bi yanada fatihi möt edicek halim yok arada bi atışmalar güzel oluyo. bazılarıda hakediyo cıvıtma konusunda onlara da ii gidiyo. nabza göre şerbet ayarlayıp sunuyoruz. not: fatih hakedenlerden biri diil yanlış anlamaşılma olmasın haddime düşmez zaten ama bazen sinir bozucu dozda yardımseverligi beni rahatsız ediyo. bunuda belirtiim dürüst biriyiz sonuçta dobra dobra söylüyoruz.[signature][hline]unholy ownz u
Öne çıkan mesajlar