Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: BonePART, 20 June 2003 00:24 tarihinde demiş ki: arkadaslar 22 nolu resimyane tophane31.jpg efsane hatta logo olsun war mı bole karizma[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa war böyle karizma çok daha iyilerini gördük bea :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Keltoşş (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yolda gelirken parlatalım abi dediler durmaz olaydım ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gelemedim ya off off parasızlıgın gözü kör olsun[hline]The-Hunter - Atlantic
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 birde gözler kırmızı çıkmasa daha bi hoş olcak (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya kırmızı göz koruması var ama açmayı unutmuşum :)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Scorp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Sagolsun dyna donuste eve arabayla birakti bizi bende arabasinin bi resmini cektim iyi alet ama chok yakiyo http://www.hakmer.com/araba.JPG ------------------------------------- Bide en şekil haliyle dyna http://www.hakmer.com/DSC00389_2.JPG ------------------------------------------ resimler devam edicek =)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 güzel alet te arkası biraz dar valla sıkıştınız baya akşam dönüşte aleti farklı görenler simdi sazanlayıp acaip mesajlar atarsa iplemeyin abisi;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Are you fat? Are you bald? Are you ugly? Girls dont give a shit about you? Then "this" is the solution.. bu bana bi maille gelmişti, aklıma geldi önce koptum sonra yazdım. dyna dövücek beni:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya şimdi rover var bwm çekip akrizma yapçanız aklınız sıra ama yemezler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 praw da kolpa cıktı yane orda bmw dururken gitmiş rover a binmiş kro işte ne olcak:) neyse ki e5 de indirmediler arkadaşı mazallah :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: DynamicK, 20 June 2003 02:09 tarihinde demiş ki: praw da kolpa cıktı yane orda bmw dururken gitmiş rover a binmiş kro işte ne olcak:) neyse ki e5 de indirmediler arkadaşı mazallah :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla kimin kolpa olduğunu buluşmaya gelenler biliyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 e5 de inmiş anlaşılan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 adam bi de site dizayn demiş lol yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ultra süper prawlerthegeziduzenleyiciyadayoneticiolankimse bir isim yazsaydı süper olurdu :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Abi kendi resimleriniz yerine kızlara devam etsediniz daha cok ilgi çekerdiziniz :)[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 war da onlar koyulmaz ayıptır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Öne çıkan mesajlar