H4ck3R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaşlar bu insan ile orc ların sawaşı nasıl oluyor anlamadım nasıl ve nerde oluyor ne yapmak lasım clan sawaşları oluyor mu acaba detaylı bilgi verirseniz sevinirim...! şimdiden saolun..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Savaşta veya colony zone`da öldüğün zaman sadece np veya np yoksa sadece exp gitmez. Eğer np yoksa, hem üzerinde taşıdığın paranın yarısını hemde %1 exp ini kaybediyorsun, ama np varsa sende np ve yine üzerindeki paranın yarısını kaybediyorsun.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arKadaŞLar Ben yaLNız Orc um :) Buna göre anlatırsanız sevinirim ama sawaŞş Colony ZOne DEil öbüR TürLü sawaşı anlatırsanız sevinirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lunarda exp fln gitmiyor[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 wazgeçtim yazmıcam :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) [Bu mesaj Marl0_on tarafından 13 Haziran 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar