Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

upgrade görüşleriniz / önerileriniz

knoxville

Öne çıkan mesajlar

selam,
artık amaçsız bi insan olarak uzun zamandır upgrade bakımından alakamın olmadıı bilgisayarımı biraz yeniliyim dedim. parçaların geneline karar verdim ama ekran kartında kararsızım. şimdilik düşündüüm sistem şu:

* amd athlon xp 2400+
* asus a7n8x deluxe
* (2) 512mb 400mhz ddr pc3200
* wd 120gb 7200 rpm se (8mb cache)
* SB Live!

bu düşündüüm sisteme genelde benchmarklarda rastladım. hmm, ayrıca ram ile alakalı bi sorum olacak. kingston'ın sitesinde baktıımda bazı ramlerde "ecc" yazdıını farkettim. fiyatı doal olarak daha yüksekti. farkı nedir? güzel şeyler diin. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda iki kere marka ram aldım. Biri Kingston diğeride Sensus mu nedir. İkiside sorun çıkardı. Onlarca noname aldım hiçbiri gık demedi. Önyargılıyım sorunluyum, marka sevmem :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi pc3200 ddr sdram twinmos su an, yanliz ustune 10$lik heatsinkler takman gerekli

bence boyle alacagina abit nf7-s yada epox 8rda3+ al anakart olarak, hem uzerinde sblive dan daha iyi bir audio processing uniti var hemde serial ata destekliyo, yani uzerine bi 30-40$ daha koyarak 150mb/sn olan serial ata arayuzunu kullanan bir hdd alabilirsin

athlon xp alacagina kesinlikle barton 2500+ alman oneririm

ecc error correction control kontol gibi birseydi, hata duzeltme ile alakali birsey, serverlarda bu tur ram tercih edilir ama fiyati 2 kata yakin

yani ozet olarak sunlar al bence

amd barton 2500+
epox 8rda3+ [onboard ses, 2 ethernet, spdif out, digital out]
2*512mb twinmos pc3200 400mhz ddr sdram
120gb seagate barracuda 7 7200rpm hdd

---------------------------------------------------

ekran karti olarakda ne kadar paran var bilmiyorum ama soyle bisey yazabilirim

110$ - 64mb ti4200
140$ - 128mb ti4200
190$ - radeon 9500pro[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 17 June 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
Hayatımda iki kere marka ram aldım. Biri Kingston diğeride Sensus mu nedir. İkiside sorun çıkardı. Onlarca noname aldım hiçbiri gık demedi. Önyargılıyım sorunluyum, marka sevmem :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm

sensus marka ram degilki euheuheuh

bide tum hayvanlar esittir ama bazilari daha esittir olacak
all animals are equal but some are more equal than others[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi ram markası Corsair.En pahalı ve en yüksek performanslı ramler de corsair dadır.
AMD alıyosan overclock kaçınılmaz olcak.Güzel bi kasa al,thermaltake ,vantec,zalman ın süper fan ları var.Tornado diye bi fan var ondan 2 tane al over yap.Fıstık gibi olur makinan.Tabi 2 den fazla tornado koyarsan kasa yürümeye başlar.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 17 June 2003 22:00 tarihinde demiş ki:
* amd athlon xp 2500+
* asus a7n8x deluxe
* (2) 256mb 400mhz ddr pc3200
* seagate 80gb 7200 rpm
* SB Live!

en son bu hale getirdim. ekran karti olarak 9500 pro bulursam atlayacam artık. olmazsa ti4200 alacam sanırım...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.

1-kere nforce 2 ekran karti aldigin zaman ses karti almana gerek yok
2-corsair 256 ram, twinmos 512 ram fiyatindadir, corsair 256mb pc3500, twinmos 1gb fiyatindadir
3-hddni kesinliklie serial ata al ileriye donuk birsey yapmis olursun hemde 150mb/sn
4-amd ni barton al[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

evet, anakartımın özelliklerine bi daha baktım soundstorm diye bi teknoloji vardı. nvidia sitesinden de baktım ses kartına gerek kalmadı. athlon yazmışım orda... 2500+ barton olacak o. ram olarak twinmos alacam. 2 tane 256... bi de bunlarin hepsi mavi donanim'da var di mi?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

evet artik yeni sistemimle takiliyorum buralara :) SATA driver görmedi ilk basta baya sorun yasadim ama seagate sitesine baktiimda cözümünü buldum ve tanittim hdd'i.. simdi bi kac sorum olacak bu asus anakartlar icin Live BIOS update yok muydu? bi de winfast ti 4200 aldim. leadtek driverlari mi yoksa nvidia driverlarini mi kullaniim?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...