BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim adamın scout ozelligi tamamen gittti novice scout surrender yapmısım simdi scout hakkında hicbirsey goremiyorum resmen silindi acaba scout trainera gitsem novice scoutu tekrar ogrenebilrimiyim ??birde bh olmak icin pistol skilline yuklenmemiz lazım analdıgım kadaryıla fakat ilerde rifle kullanabilirmiyiz??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bh olmak için Pistol Şart değil.Her hangi bir saldırı skilli olması gerek. Bh olmak için sadece Marksman 0004 Scout 4000 yeterli.Gerisi sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mastr bh icin pistol ile skill "kasmak" zorundasın. master bh olunca pistol kullanmak senin tercihine kalmış novice skiller dahil olmak üzere bütün skilleri sildikten sonra tekrar ve defalarca ogrenebilirsin. [signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı [Bu mesaj tunch tarafından 13 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bir şey sormak istiyorum surrender edip şaşirdin mi yoksa ''resmen''den kastin başka bir şey mi?[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nasil yanı tunch hocam şimdi ben pistol ile kasmak zorundamıyım ??? Rifle + BH + Combat hayallerim vardı :D Ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 resmeni neden yazdım bende bilmiyorum :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bounty hunter kutularına bakarsan koca bir sütunun pisyol expsi ile kasıldığını görebilirsin...[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bulldog ve xanatos, sorduğunuz soruların cevabını iki tuşla alabilirsiniz. oyundayken ctrl + s[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok tamam biliyorum onu da şey sandım pistoleer 'i masterlayacağız sandım :D Yoksa 0010 BH pistol skill'i diye gördüm galiba bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya ben yanni$ anladim ya da arkada$ My Proffesionsta scoutu bulamayinca panik oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: frenquit, 13 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Ya ben yanni$ anladim ya da arkada$ My Proffesionsta scoutu bulamayinca panik oldu biraz o onu goremiyince oldu :D ama cozdum sorun kalamdi[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar