Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OwnerRavenLoft's FM http://195.174.73.115:8000

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Bu da benim radyo kanalım.Türkçe Müzik kanalı.Genellikle hits müzikler çalmaktadır...

Tıkla ve Dinle

Not: Mic. olmadığı için sesimi duyamıyacaksınız.Tabi yarına yeni bir mic. alırım... :D[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 June 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinizi bekliyorum.Yalnız Yabancı müzik'te dinlemek istiyorsanız elimde tam size göre bir liste var...

Sentello,Coldplay,50 Cent,Cranbarries,Panjabi MC,Progidy,South Park vs vs vs[hline]Paticik.com Türkçe Müzik Yayını
Mail:mailto:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Saatlerimiz 13.00'a gelirken sizlere Punjabi MC'den Mundain to Bach Ke şarkısını gönderiyorum...[hline]Paticik.com Canlı Müzik Yayını
Mail:mailto:[email protected]

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 June 2003 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

imzandaki `Paticik.com Canlı Müzik Yayını` ni `OwnerRavenLoft Canlı Müzik Yayını` seklinde degistiriver lutfen

paticik.com`un radyosu pepelek radyo`dur
kisisel radyo girisimlerinizde basarilar dileriz, o ayri =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me!
A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...