karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aslında http://forum.paticik.com/view.php?id=112281 adresinde de belirttigim gibi pek bi canım yanmıştı motoroladan. yinede şu reklamlarda cıkan yeni motorola hoşuma gitmedi değil. nedir onun modeli, pek tv seyredemiyorum sadece bi an rast geldim onda da modelini goremedim. siyah incecik açılır kapaklı, bole maviş renkleri var. alan tecrübe eden oldumu? ozellikle http://forum.paticik.com/view.php?id=112281 adresinde veryansın ettiğim dertlere çare bulabildiler mi? yoksa motorola hala aynı tas aynı hamam olup fellik fellik kaçılası marka olmaya devam mı etmekte?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cep telefonları ilk çıktıgında takoz siemens'ler vardı kartın tamamı giren motorolalar falan vardı. işte o sıralarda nokia 8110, ericsson 688 falan çıkmıştı görürdük oha be negüzel derdik. bu Motorola V3 de aynı o duyguyu yansıttı bana. arkadaşımda Siyahı var. Görünce gerçekten çok beğendim. oha ya telefon abi dedim. hakikaten cok ince ve ışıkları falan çok güzel görünüyor. imkanım olursa şu 1 ay içinde almayı planlıyorum. [spo1=Motorola RAZR V3]Ağırlık 95 gr. Ebat (98 x 53 x 13,9) mm Bekleme Süresi 180 saate kadar Konuşma Süresi 200 dakikaya kadar Ekran Tipi İç Ekran : 176 x 220 piksel, 65,000 renkli TFT Dış Ekran :96 x 80 piksel, 4.000 renk CSTN MMS Var WAP Var GPRS Var Bluetooth Var Kızılötesi İletişim Yok Sesle Arama Var Titreşim Var Garanti Süresi Sitemizde satılan telefonlar Genpa, K.V.K, Mobiltel, Mep ve Netcell ortak garantisinde 2 yıl garantili olarak tedarik edilmektedir.Bascuda Kontrol Etiketi yırtılmış ürünlerin iadesi kabul edilmez. Frekans GSM 850/900/1800/1900Özellikler İnce ŞIK metal tasarım Özel kesim metal tuş takımı E-mail erişimi (POP3, IMAP4, SMTP) 4 x zoom’lu entegre VGA dijital kamera MPEG4 sesli video oynatma ve yükletme MP3 ve polifonik melodiler 24 kanal destekli 22 KHz polifonik hoparlör GPRS (sınıf 10) CSTN renkli dış ekran Fotoğraf çekerken dış ekranda görüntü Renkli dış ekranla arayan kişinin resmini gösterme Resimli telefon rehberi Tanımlanmış operatör ve ve mesaj tuşları Hands-free hoparlör Bluetooth kablosuz teknolojisiyle bağlanabilirlik (100m’ye kadar) ve CE bus (USB/Seri) Instant Messaging (IM) MMS (resim/fotoğraf + metin + sesli mesaj) Java oyunları (3D grafik destekli, yüklü ve yüklenebilir) Yüklenebilir içerik (animasyonlar, resimler, melodiler ve sesler) Dış ekran duvar kağıdı Slayt gösterisi [/spo][signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.[Bu mesaj Fistan tarafından 09 Haziran 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gerçekten hoş bir telefon fakar motorola. almanı tavsiye etmiyorum gene canın yanabilir. sürekli değer kaybetmeketeler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gorunus cok guzel gerçekten. fiyatı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok estetik bişe olmuş, ama kullanımı yine zordur bu meretin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben az once reklamlarda bi model gordum mpx200 dediler modeline onunla bunu karsilastirirsaniz ne gibi farklar var?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 fiyati bilen? ben bi de o reklamdaki kizi almak istiyorum diye bi hanzo espri yapcam tesekkurler[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kdv dahıl 501 euro fıyatı var genpada. spot 700 ytl ye bulunur cok rahat[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o model de sadece 5mb hafıza var.yane 2 tane mp3 yükleyebilirsiniz. ben mpx220 tavsiye ederim. 1 gb a kadar hafıza, windows mobile 2003 yüklü. kamera 1.2 mp. msn mesenger, media player, bilgisayar da ki hemen herşey... fiyat 730 civarı[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] [Bu mesaj oliwer tarafından 09 Haziran 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 760 milyona garantili aldim 1.5 ay olmadi tus takimi bozuldu hala tamir etmeye calisiyorlar edemiyorlar cunku parcasi yok Turkiye'de. Menusu kullanissiz, menuler arasi gecis yavas, hizli mesaj yazamiyorsun sapitiyor. Ekrani cok kaliteli, gorunusu icin de fazla soze gerek yok. Yilbasinda 1.3 milyara satiliyordu birden yari fiyatina dustu Sekil olsun diyorsan alinabilinir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Fiyatı siyahınında , grisininde aynı. 385 Euro + KDV[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bence bunun yerine mpx220 alın hem windows mobile işletim sistemi de var[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 almayı düşünüyodum vazgeçtim okuyunca bunları[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mpx 220 alıp 700m verileceğine mpx 200 alıp 300m vermek daha mı mantıklı ne?:) tabi illa kameralı telefonum olsun diyen varsa bişey diyemem, mpx 200de kamera yok çünkü. ama bu telefon harbiden güzelmiş, mpx 200'üm çok takoz geldi gözüme bir an:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar