xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 beyker itü nün inşaat mühendisliği war suny falan yaazıyor sonunda ve normal itü inşaat mühendisliğinden daha düşük puanı biraz bilgilendirrmisiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Eğitim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla parasını sen veriyosundur 10000 dolarcık bisey olabilr tam fiyat falan öss kitapcıgında yazar bu konuyuda egitim kımına yazsaydın keske ... sunny sanrım amerikada okuyon 4 dönem gibi bisey 4 dönemde istanbulda okuyorsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya össe formunun arkasında tam açıklamasını daha iyi bulabilirsin ama beni,m üniye girdiğim sene işletmede falan vardı aynımı emin deilimde şöle oluyordu.ilk önce bi ing yeterlilik sınavı vardı onu geçemezsen zaten zorunlu hazırlık vardı sonra 2 sene burda okuyorsun sonrasında da güz dönemi burda yaz dönemi orda olmak üzere (yanlış hatırlamıyorsam) son 2 seneni geçiriyordun.SUNY( state univercities of newyork tarzı bişiedi) de bu ortaklaşa programın yürütüldğü okul yada okullar vardı onlardan birinde tamamlıyordun okulu ve hem itü hemde SUNY diploman oluyordu. not:yazdıklarımın bi kısmı yanlış yada değiştirilmiş olabilir hatırladığım kadarını anlattım hatalı olmuşsa kusura bakma[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar