ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Count Me In!!![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Eylülde de yapın da alamancılar da gelebilsin (ben ben :p)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 neden guncelligini yitirdi bu konu? up![signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sen ada teçhizatlanması hakkında bir malumat ver bakalım...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sicak..cok sicak muhtemelen biz gidince dahada sicak olacak. o yuzden amale yanigi olmayin ona gore giyinin:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 Haziran 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet, ne gerekir vs., alalım bir malumat[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gerekenleri üçbeş yazdık.. ama malumat olarak istediğim: 1) Mangal kiralanabilitesi 2) Adanın arkasından denize girilebilite[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence deniz olmaz pistir kirlidir. mangal kiralaniyor sanirim. pisiklet ler fena deil. gece 2 de bile vapur var o yuzden icme sizma islemi yapilabilir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 benim bildiğim adanın arka taraflarından girilebiliyordu denize... mangal kiralandığından emin olmak lazım zira aksi takdirde elimizde kilolarca etle kalırız bisiklet olayı ters.. grup kopar dağılır :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gece 2de ne vapuru yahu? yoktu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şimdi arkadaşlar benim bildiğim 2 de vapur yok.. Son 12 veya 12.30.. Ayrıca büyük adaya gidiceksek ve sorunuz varsa sorun bana benim babam adada yaşıyo ariyim bi araştırsın..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bisde gelebilios mu ? heh zopik'sin sen gelme diyen olmaz yani dimi? :) bi de daha önce aranıza katılmadım böyle bi olayda. bağrınıza basmazsanız gelmem :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bence egcen defada ncıkardıgımız derslerle adam gıbı bır reloaded cekelım ders 1-Yol tarıf ede namcalara guvenılmıycek ders 2-THARKAS sozcu secılıcek tum pazarlıkları o yapıcak ders 3-Bol mıktar su alınıcak (pıknık yerıne varmadan bıtmıstı hatırlarsanız) ders 4-pıknık ortusu getırılıcek (acıbadem carrefourda 2 mılyon pıknık ortusu) ders 5-baharatlı et alınmıycak ders 6-cok ıckı ıcılmıycek mılletı fena carpmıstı ders 7-mangal konusunda mıllete guvenılmıycek (gecen defa 18 kısımı neydık tek dandık mangalı yetmıstı chemın yanı 9 kısıye yeter bı mangal teknık olarak adada ıse kıralanmıyor olmassa bsotancıdan bakılır kullan at mangallara) benım cıkardıgım dersler bunlardı valla ısın ıcıne fazla ıckı bısıklet yuzme gırerse cılkı cıkabılır kı gunes ve ıckı genelde bırbırıne karışmaz :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yok be Viktor asıl güneşte içip çarpılmak, eti bol bol yiyip bünyeyi çayıra çimene yaymak en güzeli. Ha ayrıca kullan-at mangal almamanızı tavsiye ederim ki kendisi pek sevimli birşey değil. Bu arada bunun tarihi kesin olarak belirlenmedi di mi ben tam inceleyemedim de bu başlığı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 16 haziran perşembe olacak büyük bir ihtimalle[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 16 sı perşemde olucak belirlendi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hımm sınav öncesi atraksiyonu. ÖSS ye girecek olanlar fazlaca içemiyecek desenize. Malum ÖSS öncesi öğrenci kısmı ayık olmak isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Selamon geçen sene ben sarhoş girdim sınava.. 1 gece önce düğün vardı gittim kek gibi sabah 5 e kadar içtim... iyi olmuyo yani lakin 3 günde ayılır herhalde millet =) Bu arada kesin gelicekler Berk e mesaj atsın listeyi o yapıyo..Ama kesin değilse atmayın mesaj falan çünkü patiler gelicem diyip gelmiyen adamları sevmez..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 6 gün kalmış yahu. Biraz ani bir karar olmuş. Dur bakalım belimizi doğrultabilirsek geliriz. Geçen senekini Viktor pek bir keyifle anlatmıştı bu senekini kaçırmayalım bari. Bir durum değerlendirmesi yapmalı ve olayı karara bağlamalı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yüzde 90 geliorum count me in[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzdolabi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 -Chemical ben antalyadayım netkafeden giriyom Eheh mangalı attım ben geçenseferki mangal 2 tane ayak ve ızgaradan oluşuyordu:) Ama mangal yakıcak ekipman ve kömür getirebilirim Bide buz getirebilirim kilolarca. Mangalı başkası getirirse iyi. Mangal yok bende şuan. Bide bu topic niye bukadar karışık ya? Yeni topic açılsın sticky yapılsın derim. Zaten yapılmışsa biri bana nerde olduunu sölerse süper olur bulamadım:P [Bu mesaj Buzdolabi tarafından 10 Haziran 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 chem 16 sinda olay bulacaz mangal ordan yada burdan oyle yada boyle.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 10 Haziran 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 etler,karpuz ve rakı beleş mi olucak?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadaşlar bundan sonra tüm mesajları da estele atarsanız iyi olur, bi terslik oldu, 16sında bir toplantıda olmam gerekecek, büyük ihtimalle uzun da sürecek, ben gelemiyorum o yüzden adaya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Üzüldüm Berk..Kolay gelsin sana[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar