Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Geçen sene gelenler hatırlar, büyük adaya gidip et mangal yapmıştık. Bu sene tekrarlayalım diyorum ben ne dersinz? mesela 19 u pazar nasıl olur herkes için? yine bol miktarda et ve karpuz götürülür, yenilir içilir, plastik topla futbol oynanır, bone yine buzsuz rakı ikram eder, bence 2.si yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gelirim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 işte nu sefer ben de erkenden gelir, kemikılın buzlarıla rakıları dikeriz, hatta akşam heybeliye geçip, Biz heybelide her gece mehtaba çıkardık diye fasıl bile yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ah ulan ah nie onceden yapmiyoruz böyle şeyleri benim 15inde ankaraya gitmem gerek böeh =([signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1 temmuz civarı olsun :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eğer toparlanır geliri zdiyorsanız 12sne çekelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 öss ile aynı güne koymak hangi akla hizmet ayıptır sorması hehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: arcane, 08 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: öss ile aynı güne koymak hangi akla hizmet ayıptır sorması hehe [signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İnsanların sınav zamanı aklı gitsin diye herhalde :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Prawler, 08 Haziran 2005 14:47 tarihinde demiş ki: 1 temmuz civarı olsun :) Bende geliim.. Serdarcım erken olsun bi zahmet sende gel sanki temmuza kadar zincir bağladılar ne desek temmuz diyosun ya... Alexi_Septimus : Umur sende gel büyük ada da bizim ev war içip gider sızarız orda nihahah...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Öss sonrası olursa daha bol katılım olur bence. Hem ben de gelebilirim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oss oncesi herkes oss ye calisior. oss sonra tatile cikicaklar :) 20 si zaten dunya capinda dolu. sonraya bakin bence :P[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm uymuyor hiçbir şekilde.. :/[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 o zaman kaçı olsun ey ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aaa Coldwind neden işlerinmi var? Uysaydı keske bea.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sanırım Alexi ve bana her şekilde uyuyo.. Ama sanırım üni sınavından önce daha iyi olur çünkü sonra herkes baska insanlarla planlar yapıcak... 12 si fln iyi gibi işte ama siz bilirsiniz.. Gönül ister Coldwind gelsin Prawler gelsin..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hm herhalde illa haftasonu olması lazım? 26'sı yokum, 3'ü yokum, 10'u yokum, 17'si yokum. 24'ünde gelebilirim temmuzun. :p ama hafta içi olursa 20 hazirana kadar herhangi bir gün olabilir.. sanırım gelemeyeceğim hehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 11i yokum, 19u yapılamayacak galiba, 26sı yokum, temmuzun ilk iki haftası yokum cok ters tarihe geldi cok[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Coldwind, 08 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki: hm herhalde illa haftasonu olması lazım? 26'sı yokum, 3'ü yokum, 10'u yokum, 17'si yokum. 24'ünde gelebilirim temmuzun. :p ama hafta içi olursa 20 hazirana kadar herhangi bir gün olabilir.. sanırım gelemeyeceğim hehe :) Hafta içide olur... 24 temmus aşar bizi =) 20 hazirana kadar her gün uyar.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hafta sonu olursa feci kalabalık bir toplulukla karşılaşırız. hafta içi olursa daha sakin olur ada hem.. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Vay; Ada işi yine demek, güzel :) temmuz ortalrı ya da başları olursa gelebilirim. Nebuch'u da getiririm çekiştire çekiştire[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Temmuza kayarsa yalan olur şimdi 1 kere temmuza kayıcaksa ztn bunları konuşmak için erken henüz çünkü herşey değişebilir... Bence şu 1-2 hafta için plan yapılsın.. Ayrıca hafta içi tenha iyi olur tabi hafta sonu özellikle pazar bissürü coluklu cocuklu aile olur.. Ama diyosanız ki çalışan adamlarız o zaman hafta sonu da güzel olur sanırım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaşlar konuşup kara verelim işte, bu arada haftaiçi olursa ben nasıl gelirim bilmiyorum, ayarlamaya çalışırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende gelirim de ancak 25 inden sonra olursa[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende gelirim ben her zaman gelirim boş gezenin boş kalfasıyım nasılsa ama tırnağımı çektircem onnu için ne kadar geç olursa o kadar iyi olur[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar