dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 slm arkadaşlar bnm charım xigenon da 51 assasin. üstm full chitin (tüm param buydu ztn :)) işte elime şöle bi mirage fln alcak para kalmadı!! yani +1 mirage den söz ediorm tbikii :) ya harbi bişi anladm; lvl kasmak para kasmaktan daha kolay yaa!! abi elmdekiler çok dndk!! 2 tane +5 lik sword breaker war.. e bu işi çözebilcek olan varsa aliim fikirlerinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence al bi aoe mage git goblinlere..abyss ten bile baba olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 en iyi para goblinle mi kasılır?[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi neden herkes goblin dio? ben ordan hiç kazanamamışmdr blki bnm yeteneksizliim ama ehe :) bu arada konu deişmesin goblin fln.. benm derde çare bulcak baba yii lasm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abyss te de epey vakit geçirmiş biri olarak aoe mage ile...evet goblin daha iyi bi mekan bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yine konu deişmesin die ısrar ederken, şunu sormadan edemicem :) abi bouncer mı kesiosnuz siz yok kobolt fln mı? yani goblin partmı topluosnz yoksa sadece paramı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben warrior um..kobold en zayıf türüdür..tek atışta alıyoum..e tabi hem part hem para topluyorsun..artı partları 50k dan rahat satarsın...bugbear lardan ise 1000 üzeri para düşüyor..pek zor da değiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tabi dogru en iyisi pooka 1200 çıkıyo[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben goblin bouncer kesiyom valla 2 taneden birinden part çıkıyo diyebilirim. 2k da para geliyo. hmm sanırım gidip gob yapacam :D.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abyse den gem çıkıyor onla kırıp iyi bişiler bulma şansız var ama goblindeki parayıda göz ardı etmemek gerek magele poka keserek kısa sürede bir kaç m toplanabilir ama bayıyor o var :D not:dlhangman al bende hangman :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ares'te olsan git abyss kas derdim direkt. cunku tanesi olmu$ 500k... gunde 10 tane toplasan 1 haftada 35 mil. iyi para.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bugün 50k dan 60 tane abysee aldım diyorum sizi yıkıyorum :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 işiniz gücünüz yok mu ya ne goblini ne abyssi 1-2 saatte 30-130m arası para yapmak varken[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Su Abyss öldürüyo beni gülmekten gecen kafeleri geziyordum cocuklar Abyss dungeonda para kasıyolar cocuk diyoki , Aboo lan Abeys cıktı lan gel gel Abyys diyemiyor Abeeys diyor öbürü arkadan diyo ; La Osman , Süreyya ayhan büyüsü ver cabuk orc kovalıyo (Swift oluyor bu büyü) lan hadi kescek beni :D Abyys böylelerle dolu ben tavsiye etmem başka yerde kasın paranızı[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 amma attın be qqq[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 harbi diyorum kafelerde öyle adamlar var bu arada nickim oQo qqq degil oqo desende olur :D Swifte Swift degilde Şift diyolar gülmekten ölüyorum Mesela Bizzat Yan Komşum Cok zekidir Kendileri Abyss ile Abeyys diyor [signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN [Bu mesaj oQo tarafından 13 Haziran 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şift diilde süreyya ayhan biraz abartı bi atıştı eheh bu arada pardon oqo pek estetik durmuyo diye qqq yazdım (kısacası tembelim parmagı 2 kere fazladan hareket ettirmeye)[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Komedi ama Süreyya Ayhan büyüsü Elvan Büyüsüde Diye biliriz ahehaha ne diyim yani oyunu da türkçeleştirdiler[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :) hll bize[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HasMez, 13 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: işiniz gücünüz yok mu ya ne goblini ne abyssi 1-2 saatte 30-130m arası para yapmak varken nasıl oluyor pazarda al sat olayından mı bahsediyosun?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: CursetH, 13 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 13 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: işiniz gücünüz yok mu ya ne goblini ne abyssi 1-2 saatte 30-130m arası para yapmak varken nasıl oluyor pazarda al sat olayından mı bahsediyosun? en buyuk para ticarette war gerisi yalan..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla bu ara kimsenin bişi aldıgı yok herkes cekiniyo ne satılıyo ne alınıyo piyasa düşecekmi yükselecekmi borsa gibim bişe oldu : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sabahdan beri merchant acik.merchant a koydugum itemlar:viper staff +4=2.5m ,salamander staff +4/14 resist to glacier 3.75m,elemental staff +3/7 int 1m alan yok daha :D herhalde bonuslar kotu :D[signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x [Bu mesaj Shimone tarafından 13 Haziran 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bende sabah 9:12 itibari ile merchant açtım. Ama hala tıq yok. koyduğum çok bişide yok. Mage Clothe pant +7/12hp, Mage clothe pant +7/12mp, mage hat +7/12hp, plate shield +7/12hp birde plate shield +6 ki bunnarın en pahalısı 33milyon. aynılarını millet 55 den aşağı satmıyor ama ben 33 e satamıyorum nasıl işdir anlamadım.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 herkes ke yi bekliyo :D paralar saalam dursun itemler düşer ümidi var : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar