Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Evet arkadaşlar bir abudikgubidik konu ile karşınızdayım :D Merak ettim aramızda Artisan'i 1. derece kasan ve oynayan var mı? Ayrıca serverda ShipWriting (yanlış yazdım biliyorum anlayın :D ) var mı ? :D Ayrıca konusu açılmışken ; Şu güçlü silahlar Rancor gibi yaratıklardan mı çıkıyor yoksa crafterler mi yapıyor ? Ayrıca 520-1034 vuran bir Rifle gördüm 5M.Değer mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 silah slice lımı slice sızmı???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla bilmiyorum neyse sorumuza gelelim türk artisanlar var mı? :D gemi alacagımda birinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biraz daha az gülücük pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Rifle kesinlikle değmez, 525-1025 vuran, speedi de nispeten du$uk bir krayt-made rifle 100k-500k arasi gidiyor; ayrica sac (action kullanimina) dikkat edin, buyuk oranlarda speedden cok onemi oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar