Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaşlar Deno sağ olsun beni Commando olmaktan vazgeçirtti BH olacağım :D Bu topic'i açmamın 3-4 sorum olması Şimdi benim şu an skiller ; Marksman 4444 Brawler 4000 Medic 0300 Rifleman 1110 ayrıca Novice Commando. Kasmayı düşündüğüm skiller Combat Medic BH Rifleman Şu durumda 4000 Brawler'i düşürüp 4000 Scout'a vereceğime göre; Skill Cap'i sutunlara ayırdığımızı farz edersek. 4x4=16x3=48 kutucuk (ehehe) sadece 3 mesleği masterlamama yetecek.Bunun yanı 4 rifle 4 ranged 4 exploration 4 combat medic desek 64 kutucuk. Skill Cap yetecek mi bunlara :D İlk sorum bu :P -Sonrasına gelince arkadaşlar ben Commando olmaya heveslenince tüm silahlarını almıştım.Şimdi vazgeçince elimde silahlar kaldı.Bu silahları Bazaar'dan değil de vendordan aldığım için yaklaşık değerleri 150-200K arası tutuyor.Eğer Commando olacaklar varsa satarım daha ucuza. Sonrasında Deno'nun dediklerine gelince :D Cu'dan sonra Commandolar bir b.ka yaramaz dedi (yanı imali yoldan dedi :D) Doğru mu diyiyor :D [Bu mesaj Xanatos tarafından 12 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 3 skill maserlayabilirsin bildiğim kadarıyla bide söle yapabilirsin diyelim sırf melee kasacan m brawler m sw m teras kasi fencer 4430 yapabilirsin(örnek olarak yani) edit: m. combat medic m bh ve rifleman 4000 yapabilirsin s.pointin bunlara yeter edit2:eer commando özelliklerini yitirmediyse ilerde ben komando kasmayı düşünüyorum başkasına söz verme çizerim :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 12 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 12 Haziran 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hmm peki şimdi Combat Mediclerdeki 0004 'de Felç etme vuruşu gördüm.Neyse kısacasına ki Master Rifleman Master Bounty Hunter 0004 Combat kasabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet kasabilrisin geriye 5 ila 1 arasında bi skill pointin kalır onlada jedi olursun :p:P:p[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok baba dediğim gibi Jedi olmak en son istediğim şey bu güne kadar yeterince Jedi olduk birazda insan olalım :D ehehe peki commando hakkında deno doğru mu söyledi gerçekten bir işe yaramıyor mu? galiba yaramıyor çünkü oyuna başladığımdan beri sadece 2 kez master commando 5 kez novice gördüm.Bh kasıyorum neyse :D [Bu mesaj Xanatos tarafından 12 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.bloodfin.org sitesinden downloadslardan caracter builder adinda bir program var onu download et kullan(after cu lu birseydi cunku cudan sonra degisti puanlar kutular) biraz onla oyna skill konusuyla ilgili cevaplarini bulursun bu arada 3 elite prof masterlanmiyor sadece(bildigim) 2 elite birde brawler türü meslek masterlanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yok ben zaten 3 tane masterlamayacağım. Master Rifleman Master Bh birde Combat Medic'in 4. sutununu düşünüyorum Paralyz Atack var çünkü onun için eğer yer kalırsa 2. sını de kasarım.Nasıl olsa Jedi için kasmayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok ben baktım dediklerimi yaparsan sadece 3 skill point kalıyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehehe neyse işte o da bir işe yaramıyor zaten o yüzden ne eksik ne fazla diyiyorum ya :D Eğer Jedi Kasmaya niyetlenirsem CombatMedic'i düşürürüm ama sanmam. Eğer şu Padawan - Master dedikodusu doğru çıkarsa kasabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 walla zamparalık masterın olabilirim gidip twi lek lere asılırız para mara yapıştırırız[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahaha ben mopta yapıyorum zaten. Şu son günlerde Jiana Soloo diye bir hatun mop'ta dans ediyor gidiyorum sürekli öpücük yolluyorum oh moh diyiyoruz :D fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 twi'leklere birz saygı lutfn.. n ole para yapıstırma fln, ırkcılık abi bu..[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nuwanda sana burdanda tesekurlerim iletiyorum :) sayende doru yolu buldum :D[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehehe baba bitirdin beni othmobast :D Zaten Humanlar çok ırkçı oluyorlar :P En iyisi Wookie abicim karşındakine küfrediyorsun anlamıyorlar mıfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya ztn kılım su twi'leklere (bnde bi twi'lek olmama ragmen, lvl 80 2900 health) bi de bole galaksinin kasarları muamelesi gorunce daa da kotu oluorm yani dusunun bi halimi.. acaba char.ı silsem mi? bi zabrak acsam nasl olur ?? :P[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 off zabraklar cok ateşli kadinlari vardir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: xieon, 13 Haziran 2005 11:39 tarihinde demiş ki: off zabraklar cok ateşli kadinlari vardir :P ırkımın kadınlarına laf attırmam!! twilek yoktur issallah aranızda e-ih duymasn...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Haziran 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar