UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla karne gıttı beyler MF secıcez Bıyo 2 Fızık 2 Tm secsem okumayı sevmıyorum napıcam ben ya :(..Offf ya pıs gırdı..Ben en ıyısı Kendıme Muzıge verem ya ..bU Yaz kotu olucak ...Bu arada olesıne yazdım ..Bı de Anadolu lısesınde OKuyoruz Su halımıze bahk ya..Benden daha kotu olanlar varsa yazsınlar moralım duzelsın :D...[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben de uni anladım ilk once hangi bolum diyecektim. Muzik iyidir gir, ada kendini insana iyi bi amac veriyo en azından =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zATen muzık ısındeyız Bu Lısedekı arklarla grubu kurucaz da BU notlar...:)Bızımkıler eve gelsınde bı azar ısıteyım..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 müzik iyidir , konservatuar sınavlarına filan gir :) ayrıca sayısal dersleri seviyorsan FM seç...geçen yıl biyolojiden kalan bir arkadaşım , bu sene 4.01 ortalamayla geçti...iş çalışmakta bitiyor biraz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 TM olmak bir ayrıcalıktır =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Zatenn sayılcayım onda sorun yok matematıkcı yaktı benı..:)3 verdı Ortlama 4 olucaktı her neysede..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tm olmak bir ayrıcalıktır, evet.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ayrıcalık değil de , güzel bişey evet :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 walla benim zamanımda sayısalcı olmak ayrıcalıktı :p neler oluyor büle...[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben de üni. de sandım iimiş diodum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 notlarının durumuna bakma bence.ne istiosan onu oku derim. o notlar zaten okuldan okula degilisr.xxx okulda hocalar tum ogrencilerin ortalamaı 5.0 yapmak istersen baska bi okul da da aksini yapabilir. Egitim sistemindeki uyumsuzluktan dolayı canını sıkmana deymez[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kopya çek yükselt ortalamayı[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 3.84 benimde ortalama hehe mfyim deiştirmeyide düşünmüyorum sonucta sayısal dersleri seviyorum =) bence ne olacağını belirle iş orada bitiyor ders calısmakla herşey hallolur[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 10 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki: müzik iyidir , konservatuar sınavlarına filan gir :) ayrıca sayısal dersleri seviyorsan FM seç...geçen yıl biyolojiden kalan bir arkadaşım , bu sene 4.01 ortalamayla geçti...iş çalışmakta bitiyor biraz... olm bu adam varya...herifin karnesinde kırık yok adamım :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :([signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ortalamam lise 1'de 4.08'di, lise 2'ye geçip fm seçtim ve 2. dönem 3.52 ile teşekkür almama sene sonu 3.44 geldi. yani olay çalışmakta bitiyor :). bu sene ben lise 1'e göre daha fazla çalıştım belki ama lise 2 fm apayrı bir olay, çok çalışmadan olmaz. gerçi şöyle birşey daha var, ben bu sene ne özel ders aldım, ne de dershaneye gittim. çalıştım kendi kendime ama sınıfımı geçmeye yetecek kadar işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ünide olsan 3.36 ortalama ile bayram edersin böyle düşün.. gerçi ünide notlar 4 üzerinden :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Logan, 12 Haziran 2005 09:49 tarihinde demiş ki: çalıştım belki ama lise 2 fm apayrı bir olay, çok çalışmadan olmaz. ya bence bu kişiye göre deişir.. ben bu sene lise2ydim ve fm idi bölümüm.. sınavdan 5-6 saat önce boş defteri açıp bişeyler kapmaya çalışmak, çalışmak ise çok çalıştım ve not ort. 3,86 geldi.. dersi derte dinlemek gerekir bence..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 vahim bu gençlik[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaslar bence solediniz ortalamalar guzel benim 2,60 falan diploma notumda 2,90 kusur, sizin solediniz ortalamalar iyi :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 13 Haziran 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar