BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 simdi jtlyi brimiz alsa aynı pakatten 2mizde yukluyebilirimiyiz olebirsey varsa ortak birtane alcaz da yazarsanı sevinirim[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok böyle birşey 1 account,1 jtl alabilirsin[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yani yuklerken cd-key felanmı istiyo 1 acc'e bir jtlyse bir onlem alıyodur kesin ne acaba o nasıl birsey[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Cdkeyi sen sadece hesabına kaydediyosun. Aynı cdkeyi 2. kez başka hesaba kaydedemezsin bu kadar basit.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahaha avaturk'te bir ara tek swg ile tüm kafede arkadaşlarıyla oynadığını iddia eden bir şahış vardı dur nickini çıkaramadım ama az gülmemiştik ona maauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 öyle bişey söz konusu bile olamaz fazla pahalı değil zaten[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yoo zaten bizimki bir fikirdi :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol korkma ya ehehe[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gwindon valla seni cem_jediye soyliycem butun gununu burda geciriyon oyunda goremiyorum seni :) freedomcitye gittim arkadaslar yardımcı oldular frfden sagolsunlar[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya benim bilgisayar felan yandı yenisini alıyom alınca sös görüşürüz tek eğlencem şuanda bi [spo1=18+]kudurdum[/spo] bide bura :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahaha süper :D Ayrıca arkadaşlar FrF'ye girmek için kimlere Tell çekiyorduk (gene unuttum da :D fdsfs oyunda her gördüğüm FrFliye soruyorum gene unutuyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Xanatos, 12 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ahaha avaturk'te bir ara tek swg ile tüm kafede arkadaşlarıyla oynadığını iddia eden bir şahış vardı dur nickini çıkaramadım ama az gülmemiştik ona maauhuah evet öyle bir adami bende hatirliyordum valla çok sinirlenmiştim kavga falan çıkarcaktımda unuttuk gitti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar