Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 jtl 2 kisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi jtlyi brimiz alsa aynı pakatten 2mizde yukluyebilirimiyiz olebirsey varsa ortak birtane alcaz da yazarsanı sevinirim[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Mesaj tarihi:
yok böyle birşey 1 account,1 jtl alabilirsin[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
yani yuklerken cd-key felanmı istiyo 1 acc'e bir jtlyse bir onlem alıyodur kesin ne acaba o nasıl birsey[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Mesaj tarihi:
Cdkeyi sen sadece hesabına kaydediyosun. Aynı cdkeyi 2. kez başka hesaba kaydedemezsin bu kadar basit.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
öyle bişey söz konusu bile olamaz fazla pahalı değil zaten[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
gwindon valla seni cem_jediye soyliycem butun gununu burda geciriyon oyunda goremiyorum seni :) freedomcitye gittim arkadaslar yardımcı oldular frfden sagolsunlar[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Mesaj tarihi:
ya benim bilgisayar felan yandı yenisini alıyom alınca sös görüşürüz tek eğlencem şuanda bi [spo1=18+]kudurdum[/spo] bide bura :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
said:
Xanatos, 12 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ahaha avaturk'te bir ara tek swg ile tüm kafede arkadaşlarıyla oynadığını iddia eden bir şahış vardı dur nickini çıkaramadım ama az gülmemiştik ona maauhuah

evet öyle bir adami bende hatirliyordum valla çok sinirlenmiştim kavga falan çıkarcaktımda unuttuk gitti valla
  • Yeni Oluştur...