ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Şimdi arkadaşlar ben 55iR1 kullanıyorum. Sorunum şu ben vendorların ismini renklendirmek istiyorum. Önceki konulara baktım fakat aradığım cevabı bulamadım. on=@click Message @xx bunu yapınca sanki guild ismi yada farklı bişeymiş gibi ilk önce yine mavi ismi çıkıo vendor un sonra onun yukarısına renkli isdeiim şey yazıo yada NAME=@xx #NAMES_HUMANMALE the Actor böle yapıncada paper dollda ismi @xx #NAMES_HUMANMALE olarak çıkıyor. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 on=@click Message @xx return 1 // eklersen guild ismiymiş gibi gözükmez.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Çok teşekkürler bu return olayını görmüştüm ama hep event ların altındaydı onla alakalıdır diye denememiştim. Bide bana menü editör lazım bilen varsa link yada isim verebilirmi?[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gumpmaker ama nerden bulursun bilemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dialog studio Googleden DS14 diye ara bulursun sanirim :D[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aratıyorum aratmasınada pek bişey bulamadı. Aslında buldu ama bulduklarındaki bütün linkler kırık. En sonunda sağlam linkli bişey buldum indirdim bu seferde çalıştırdığında kendini update ederken yarıda hata verio kapanıyor. Bilen biri varsa bi link verebilirmi ???[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu return 1 ve return 0 olayını açıklayayım istersen: Şimdi return 1 ve return 0 ın ortak yanı ikisindede kendilerinden sonraki scriptlerin okunmasını engeller. Yani yazdığımız textte return 1 veya return 0 koyduğun bir yerin altında kalan yazıları bir sonraki triggere kadar okumaz. Ben eskiden sadece endif e kadar sanıyordum çünkü matematiksel olarak o parantezin içnde olan bir şey ve onu ilgilendirir. Bu yüzden bir çok hata yaptım dikkat et sende yapma. Return 1 in return 0 dan bir farklı yanı daha vardır. Return 1 o an olacak bütün olaylayı engeller, durdurur. Mesela normalde birisinin üstüne kliklediğinde kafasında mavi olarak ismi çıkar. Bu otomatik olur scp de değil. Sen bunun ynaına on=@click message (renkli olarak) dersen bununla birlikte isminide mavi olarak verir fakat sen return 1 koyarsan olan bütün oalyları durdurduğu için sadece onun üstünde kalan yani bu yazı:on =@click message (renkli olarak) okunur sadece. Eğer on=@death ın sonune return 1 koyarsan kimse ölmez :D on=@equipe return 1 koyarsan onu equiplemez...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o zamana paticikde ara kesin bulacaksin olmassa senin yerine ariyorum bak link ; DS14 Burasi Konu Burasi. Edit : Yazim Hatasi. [signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] [Bu mesaj Leon_Jade tarafından 13 Haziran 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar