tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 daggerlara posion eklemek sizce gerekli bişeymi? bi, sinin ne kadar işine yararki? çoğu zaman sadece posion vuruyor sap gibi ortada kalıyorsun.[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Çoğu zaman değil ,Arada bir ama bence poison eklemeli... Aynu durum raptor içinde geçerli oda poison vuruyor ama arada bir............[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Peki bu posionun ayri bir katkısı varmı?[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nası eklicez peki?[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi ne diyim ki şimdi poison eklenmelimi eklenmemmli mi :D garipban ares tayfası basamadıkları için böyle konulrmı açmaya başladı ? :P ekleyeceksin tabi nasıl ekleyeceksin dersen anvili açacan içine okunu(silahını işte) bide elemantel scrollu(turuncu olan japko :( ) koyacan basacan[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil [Bu mesaj hangman tarafından 13 Haziran 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hangman sen japkodamısın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheh ewt :D tabi bizdede pahalı 2,3m sanırım öle birşey japkoda itemler ucuz para yok ama yolunu buldum paranın magele 60 lvl oliyim günde 20m toplayacam şöleki lvl 30 char olduunda 500k normalde gelir japkoda tycon dan başlayarak sıralı bi görev var sonuçta 500k daha geliyor.20deki opal görevinide eklersek 1,5m lik bir para kazanılabilir. Arkadaşları kastırıp 1 günde 20m ye yakın bir parayı çıkartabiliriz. :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hanqman senin nik ne ? benim rouge_maniac var 41 lvl sonu jix le biten serverdayım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :) :) :)[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheheh buyucuceycey ;) tanışıyoruz ula[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dün gece para istemiştim :D sende 60 abssy kırdırdım demiştin sonra bende 300 e yakın abssy kırdımdım :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar