Venator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Dwarf Blacksmith olacak yok mu ya? Orc oynayacaklarda blacksmith oynayacak olan var mı?[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blacksmithy secondary skill değil mi ki ?[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramco_bjk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 1)Night elf 2)Hunter 3)Çift el (Bana gore ne kadar damage verirsen o kadar iyisindir 4)Hayır npc olarak kalsınlar bence 5)Khe'thazad Ner'zhul 6)Her mrpg'de olması gereken olay olarak düşünüy0rum 7)İyi işler başaracaklarından eminim her gün takip ediyorum çünkü...[hline][WoN]Khe'thazad Ner'zhul The Elven Necro Lich King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 çok orjinal isimler tebrik ederim ha ayrıca NE ye undead ismi ilginç :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 asıl ismi grunt olan bi elf düşünsenize :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 class'ım hunter adım demon hunter olucak vay be bu arada ben şu huzurlu aile ortamını gördükten sonra dwarf olmayı düşünmeye başladım şurda da eleman elini kızın omzuna atmış kehkeh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 off şu laf yeter zaten: ..but what the Dwarven people lack in height they make up for in heart and valor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 pheyt bee şu karizma hangi orc'da var söyleyin bana! http://www.blizzard.com/wow/screenshot.aspx?ImageIndex=9&Set=28[hline] [Bu mesaj RogueNoir tarafından 20 June 2003 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: RogueNoir, 20 June 2003 03:19 tarihinde demiş ki: pheyt bee şu karizma hangi orc'da var söyleyin bana! http://www.blizzard.com/wow/screenshot.aspx?ImageIndex=9&Set=28[hline] [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lol bu ne be kumarda kaybeden aşkta kazanır gibi bişe ahaha dwarves suck[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aha kendimi quote etmişim yanlışlıkla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 heheh.. şu ana kadar 2 yerde cüce savaşı gördüm, birinde kızıl saçlı cüce kadın, 2 kılıç kullanan orkdan dayak yiyor diğerinde ise, kızılsakallı bir cüce o beyaz gorillerden(adını hatırlamıyorum) yumruk yiyor . Not=Her şeye rağmen "O nasıl zıplayış!!!"[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bide buna laf edin bakayım. Nasıl bir asalet nasıl bir karizmadır behey yawrum beaa![hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 cüce daha karizma[hline] HH HH RRRRR a HH H oo R R a a HHHH o o RRr aaaa C U L E S H H oo R R a a HH HH RR RR a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar