Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ya invite seklinde olur dovus heralde PVP disi alanlarda. Ya da party sistemi olucak oyunda onu biliyoz, parti icinde acip dovusebilite olucak.[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 1 ) Seçeceğiniz Race(Neden) 2 ) Seçeceğiniz Class(Neden) 3 ) Savaşçı iseniz stiliniz(Kılıç-Kalkan,Tek el,Çift el)(Neden;P) 4 ) Bir ırk olarak undeadlerin eklenmesi taraftarımısınız? 5 ) Karakterinizin adı ne olacak? 6 ) PvP hakkında düşünceleriniz. 7 ) Blizzard'ın WoW'un hakkını verebileceğini düşünüyormusunuz? -------- 1-Human her zaman heryerde insanız :) 2-Mage Büyücü olmak en iyisi. 4-Evet isterdim Undead öldürmek çok zevkli :) 5-Bellideğil 6-Pvp için el ele :) ben zaten char'ımı ona göre yapıcam 7-Herzaman güvenmişimdir.![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: -Mandrake-, 01 June 2003 12:27 tarihinde demiş ki: hayda şimdi adam akıllı pvp olmucakmı WoW da,çok saçma ya 2 kişinin istemesiyle PvP olması büyük ihtimalle WoW oynamam o zaman herhalde[hline]I ma sucka for love..... isteyenler pvp yapacak istemeyenler yapmayacak. bundan mantıklı ne olabilir? adam belki istemiyo playerlarla dalaşmayı. zaten orc-tauren vs ne-human-dwarf alliancesi var oyunda; bir ne orcların yerine girerse zaten savaşmak zorunda. ama bir ne ile bir human karşılaşsa, biri istemiyorsa pvp olmaz; zaten aynı ittifakın içindeler. bunun neresi garip anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Volfied, 01 June 2003 09:33 tarihinde demiş ki: Griffinlere kontrol edeiblme ozelligi katsalar mukemmel olurdu. EN azindan cuceler ve Nightelf ler icin (Grypohn rider lar ve o balta firlaticilar gibin) böyle bişe yaparlarsa bütün gün bliz. forumlarında ağlayıp orclara wyvern koydurturum :)[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 arcane büyük ihtimalle koyacaklardır. Ama hani sölemişlerdiya bazı hayvanlar özel questler sonucunda verilicek diye. O tarz bişi ile alabiliriz.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 benim griffinim senin wyvernini yer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 eheeh hiç şansınız yok griffin yelesinden kürk yapcam griffin kellesinden başlık ehueua süper olcak blizzard gör bunları orclar neler istio gööörr KAN ! :)[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Olumunuz bılgı ıle gelıcek....bılgı guc demektır.....Verıcem blızzardı ortama gorecez bloodlust ınızı :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bi orc ormanima girerse ben onu Ork lara bogarim :D Etrafta bir agac varsa ve yesilse korkun! :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 1-Orc . Karizmatik , onurlu babar halk. Daha ne diyim :) 2-Fighter 3-Herhangibir çeşit bir balta 4-Umrumda değil pek 5-Belli değil ama tabiki orklara yakışır olcak 6-Çok ileri olarak kasmıycam çünkü bağlantı sorunları çıkıverirse bütün tecrübe boşuna gider ama yaparım sanırım pvp de. 7-Güveniyorum, görünüşe bakılırsa güzel olucak Daha oyunu oynarmıyım emin değilim ama oynarsam böyle olur[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: arcane, 01 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: eheeh hiç şansınız yok griffin yelesinden kürk yapcam griffin kellesinden başlık ehueua süper olcak blizzard gör bunları orclar neler istio gööörr KAN ! :)[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you bende... bende... wyvernin gagasından kendime armor yapıcam. ühüü :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Jadelith, 01 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki: said: -Mandrake-, 01 June 2003 12:27 tarihinde demiş ki: hayda şimdi adam akıllı pvp olmucakmı WoW da,çok saçma ya 2 kişinin istemesiyle PvP olması büyük ihtimalle WoW oynamam o zaman herhalde[hline]I ma sucka for love..... isteyenler pvp yapacak istemeyenler yapmayacak. bundan mantıklı ne olabilir? adam belki istemiyo playerlarla dalaşmayı. zaten orc-tauren vs ne-human-dwarf alliancesi var oyunda; bir ne orcların yerine girerse zaten savaşmak zorunda. ama bir ne ile bir human karşılaşsa, biri istemiyorsa pvp olmaz; zaten aynı ittifakın içindeler. bunun neresi garip anlamadım. neresi garip anlatıyim ben belki adama sessizce arkadan yaklaşıp aniden indiricem belki assassin oynucam,yada pusu kurucam ? senin için pvm ne kadar önemliyse benim içinde pvp o kadar önemli, benim demek istediğim her yerde birisini öldürmek için o kişiden izin almak zorundaysak büyük saçmalık olur,evil role play nasıl yapıcaz o zaman ? onun yerine bazı bölgelerin pvpye açık bazı bölgelerin kapalı olması daha mantıklı ister ally ne dal ister düşmana,belki hain olucam arkadan vurucam ?[hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 June 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 pis hain seni :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yahu pvpnin şu haliyle olması rp ye bile aykırı. rp rp diyip pvp ye karşı çıkar millet ama şehir dışında güvende olmak ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya zaten No-PvP alanlari disinda istedigini yapabileceksin ama benim grubum quest yaparken bir kac zibidi gelip kewl leet falan diyip bize dalarsa bu benim tum oyundan zevkimi kacirir UO da da ayni tartismalari hep yaptim ben, bi de arkasindan yaklasip sinsice saldiricam evil RP si yapicam diyip sorna oyunda PP yapmazlar mi...[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: -Mandrake-, 02 June 2003 12:57 tarihinde demiş ki: neresi garip anlatıyim ben belki adama sessizce arkadan yaklaşıp aniden indiricem belki assassin oynucam,yada pusu kurucam ? senin için pvm ne kadar önemliyse benim içinde pvp o kadar önemli, benim demek istediğim her yerde birisini öldürmek için o kişiden izin almak zorundaysak büyük saçmalık olur,evil role play nasıl yapıcaz o zaman ? onun yerine bazı bölgelerin pvpye açık bazı bölgelerin kapalı olması daha mantıklı ister ally ne dal ister düşmana,belki hain olucam arkadan vurucam ?[hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 June 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] *evil rpsi olayı iyi bir bahane değil :) *zaten pvp ye açık alanlar ve de kapalı alanlar olacak. *Blizzard "kendimize has bir pvp sistemi yapıyoruz; isteyenler yapıyor istemeyenler yapmıyor" demişse, altında bişi vardır :) *arkadan vuracaksan human ol bence. dwarf, orc, tauren ve ne ye uymaz. *ben pvp severim :) *griffin yönetir, wyvern emer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 birazcık daha açmaları lazım bu konuyu isteyenler yapıcak istemeyenler yapmıicak nasıl olucak çok merak ediyorum, pvp sadece arena gibi yerlerde olucaksa candyland olur bence WoW murderer gibi kavramlarda olmucak o zaman katilsiz bir dünya!!![hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Begenmiyorsaniz UO ya gidin kardesim allalaa Jadelith gibi ben de Blizzard a guvenyiorum, onlar kesinlikle bizim gibi bu oyunu RP havasinda oynamak steyenleri dusuneceklerdir, ve bizle sizi ayirmanin, ikimizinde zevk almasinin bi yolunu bulacaklardir. Ulan UO da da boyle konusan tipler vardi, hic birinin boole GM warrior olan GM Mage olan falan PP oyuncularina arkadan yaklasip oldurmeye calistiklarini gormedim. PP cinin bahanesi RP olmamali[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ya bu körü körüne çıkmamış oyunu savunmak nedir ki ?paramı aldın blizzarddan şeytanın avukatlığını yapıyosun ben oyunun bana göre yanlış yerlerini eleştiriyorum kime ne, ve ne demek yani beğenmiyosanız uo ya gidin,zaten henüz çıkmadı çıkınca kararımı veririm beğenmezsem zaten oynamam :) uoda öyle tipleri görmemişsen yanlış yerde aramışsındır :) bende rp yapıcam, assassin rpsi,assassin rp si yasaksa WoW da ama bilemem[hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 June 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben kimseden bi dusunceyi savunmak icin para almiyorum, savunucagim her dusunce icin birinden ara aliyo olsaydim su an paticikte konusuyo deil, playmatelerime havuzumda egleniyor olurdum. Herkes oyle olurdu. Kendi dogru saydigim dusunceyi savunmak benim en dogal hakkim. Eger bir oyuncu istedigi gibi dovusmek isterse zaten bu oyuncu dger oyuncular ile savasmayi secmistir. AMa dunyada bu tur oyunlarin tek oynanma nedeni PvP deil, bazi oyuncular sadece RP yapmak icind e girebilir ler bu oyuna, tradesmen olmak icinde. Ve bir oyun sirketi icin musteriyi memnun etmek esastir, senin oturdugun yere diger musteriler istemiyor diye bir internet hatti cekilmeseydi ne hissederdin? Blizzard icin de RP yapmak isteyen oyuncular boyle hissedeceklerdir. UO da Tram ya da Fel, hangisi safe olansa, orasi vardi ve Candyland dedigin fazla adrenalin olmayan oyun ortami olusturulmustu. SU an burda agresif oan sensin, biz kendi dusuncemizi savunup senin dusuncen olsun derken sen gelip sizin dusunceniz yanlis ben hakliyim demeye calisiyorsun. Tekrar soyluyorum bilgisayar oyunlari da diger her meslek gibi bir endustridir, ve bu oyunlari yapan firma her musterinin memnuniyetini dusunur, ozellikle Blizzard, bir oyun icinde herkesin eglemesi icin bazi oyunlarini 1 yil gec cikardigi gorulmustur. Basit bir ornek sistemi, UO shard i Mytharria da PvP- oldugun zaan playerlardan damage alamiyodun, ya da veremiyodun playerlara damage, ama biri bunu abuse ettigi an GM e page atiyordun ve GM gelip gereken islemi yapiyordu. Bu oyun parali olacak, sen Page attigin zaman o page e gelen kisi sadece oyunu seven bir kisi olmayacak, bu yaptigi isten para alan biri olacak, o yuzden sen saniyomusun ki orda abuse edildigi an boyle bir sistem cezasiz kalacak?[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 pvp sistemi: ama benim grubum quest yaparken bir kac tip gelip kewl leet falan diyip bize dalarsa bu benim tum oyundan zevkimi kacirir. cümlesinin üstüne kurulu blizzardın, official forumların kullanıcılarının çoğunluğu bunu söylüyor :-) işte bu yüzden, blizzardın amacıda para kazanmak olduğu için doğal olarak :) çoğunluğu memnun etmek için bu şekilde yapıyor sistemi, oyun alanının %90 ı pvm için düzenlendi zaten. geri kalan bazı zonelar ve arenalarda pvp serbest. ama zaten level atlayıp quest çözmekle geçicek büyük bir zaman, o yüzden rp biraz zor :)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Norak RP dedigini her yerde yaparsin benim bahsettigim tur insanlar rahatsiz etmedikce. Yani ben diyelim ki artik questten baymisim, arkadaslarimla agacimiza dondugumuz anda (Night Elf sehirlerine bu ismi koydm ben :)) RP ye baslariz, biri sorarsa Raidiniz nasil gecti, RP dilinde cevap veririz. Tamam biz de PP mizi yapicaz ama PP bi RP sekli cok rahat oluyo (Mytharria da bunu cok gordum) PP yapip millet birbirinini rahatsiz etmeyince belirli amanlar disinda mukemmel bir yer oluyo MMORPG dunyalari[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mandrake UO dışında istediğin türde mmorpg yok.Biz belirlemiyoruz oyunun kurallarını.UO da bile trammel var.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 evt, ve trammie lerin sayısı çoook fazla olduğu için genelde onların dediği oluyor :) loot sistemi bile "siz özellikle istemedikçe bir eşyanızı kaybetmeyeceksiniz" şeklinde wow,ao swg ... yeni nesil oyunların hepsinde. karakterleri save edebiliyorsunuz zaten. çünkü millet ölüp eşya ve zaman kaybedince oyunda soğuyo ve bırakıyor, zaten trammel sırf bu yüzden açıldı uo da.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yahu ne alakası var,yanlış saptamalar yapıyosun ben düşüncemi size kabul ettirmeye çalışmıyorum ki,sadece dile getiriyorum ve eleştiriyorum,kimseye senin düşüncen yanlış demedim.Çok doğru söyledin firma tabiki her oyuncunun memnuniyetini düşünür,ama beni %10 luk alana hapsederse ben memnun olmam, olay budur Ben sınırsız özgürlükten yanayım oyunda esneklik isterim Senin düşüncenin gerçekleşmesi benim %10 luk alana hapsolmam demek Uo da Tram ve Fel tamamen aynıydı sadece kurallar değişikti Feluccia biraz daha gerçekçi pklık hırsızlık ,her türlü şey serbest Trammel ise daha çok sakin bi yaşam geçirmek isteyenlerin pvm yapmak isteyenelrin yeri Ama kimseyi %10luk alana hapsetmediler Ben zaten uo yu da OSI de paralı oynadım ,herhalde birisi kuralları çiğnerse ceza alıcak ama biz zaten kuralları çiğneyen birinin ceza alıp almayacağını tartışmıyoruz kuralları tartışıyoruz[hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 02 June 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar