Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 arkadaşlar iki hafta sonra ayın 6 sı civarında bir betrayers of kamigawa drafti yapsak acaba kaç kişi katılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanaltin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben drafttan pek anlamıyorum + Kamigawa bence güzel bir block değil ama t1, t2, extended hepsine varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben varım ama iki hafta sonra izmir e betrayers ın geleceğinden şüpheliyim..[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bende varım diycem ama onun bloğu nasıl olcak,tamamen betrayers`dan kartlarla mı katılım olacak? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Tabii olur da. Gerçekten iki haftaya kadar Betrayers gelir mi Izmir'e? Orası meçhul. Ama gelirse kesin yaparız(ya da geldiğinde yaparız). Katılımsa yeterli olur bence. Hele 16'yı bulabilirsek canavar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bi de draft konusunu artık şöyle yapmayı planlıyorum herkez 25 ytl verirse eskisi gibi rare draftin üstüne 1. 3 2. 2 3.1 booster ödül alabilir ne diyorsunuz bu konuda yada rare draft i bırakıp sadece booster ödülü verebiliriz herkezin pick ettiği onda kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 rare draft ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 rare draft: draft bittik ten sonra herkezdeki bütün rareler toplanıyor ve bir masa üstüne açılıyor. sonra draftte birinci olan bu rarelerden bi tane seçiyor ondan sonra ikinci sonra üçüncü ve böyle en son kişi de bi tane seçtikten sonra birinciye tekrar sıra geliyor ve rareler böyle dağıtılıyor. Galiba bunun asıl uygulaması birinci olanın ilk üç rare i alması ama biz kuralları biraz daha yumuşattık izmirde herkez güzel kartlar alabilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bence yine pick olsun bi de boosterları nereden ve ne kadara alacaz??[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 booster ları ben temin edebilirim sanırsam işte katılım 25 m birinci 3 ikinci 2 3 üncü de 1 booster ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ödüllü olmasına gerek yok bence rating li olmicak nası olsa[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Selamlar, said: Wrathchild, 22 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: (...)rating li olmicak nası olsa Olabilir. DCI Reporter doğru kullanıldığında turnuvanın resmîleşmesi için bir engel yok. Organizasyona bulaşan arkadaşlarla bu konuları görüşüyoruz hâlihazırda. Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben size uyarım mühim diil tabiki dci reporter kullanacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Wrathchild, 22 Şubat 2005 08:14 tarihinde demiş ki: ben varım ama iki hafta sonra izmir e betrayers ın geleceğinden şüpheliyim.. haklısın .. ayrıca boosterların hepsi BoK olmasa da olur.. 1'i champions olsa kimse itiraz etmez sanırım.. kartlar gelcekse ben varım :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Zaten bence biri kesin Kamigawa olsun. Cunku Kartlar tamamliyor birbirini.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiritualized Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ankara'dan başta herkese selamlar özellikle murat abime ben de sanmıyorum ki kısa zaman içinde böle bi BoK draftı için booster gelsin izmire.. Hem böle bi booster ödülü olursa direk Murat abime yarar gibime geliyo nedense :P Her neyse herkese kolay gelsin... ENGİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Biz yıllarca boşa oynamışız la bu oyunu kamigawa ne :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İzmirde betrayer var. Karşıyakada ksk sinemasının sokağında Pan Kitabevine bakın bulursunuz ben aldım şahsen...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Klasik sistemde birinci ve ikinci 2'ser rare pick ediyorlardi. Birinciye ayrica tum non-rare foiller de veriliyordu. Birincinin 3 rare pick ettigini hic gormedim. Biz bu sistemi Istanbul'da oyuncular arasinda asiri guc farki olabildigi icin Mirrodin blogu baslarken sona erdirdik. Cunku yeni baslayanlar eve hep sifir playable'la donuyolar. Inanmayana Onslaught blogu rarelerimi gosterebilirim. Full crap! Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar