Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komplo Şüphem

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Adsl bağlanalı 2 gün oldu ve ilk gün mezuniyet balosu vardı neyse açık bıraktım pc yi sabah bir geldim kapalıydı ve hiçbirşey yüklenmemiş neyse uyudum kalktım bu sefer modem de sorun vardı neyse hallettik dün akşam yine hiçbirşey yapmadım bugün 4 kere elektrikler kesildi sabah arıza vardı yaa yeter be artık tedaşla telekom birleşip bana komplo mu kurdu yeter artık sömürcem kardeşim şu neti alacam telekomdan öcümü kapamicam pc yi kesin elektriği,suyu,doğalgazı farketmez alla alla ya :hrr:[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

sömürürsün daha
geçen gün kablo netten aradılar bu ay içinde 250GB veri çekmişsiniz doğrumu sistemde bir arıza mı var dediler. bende arıza olabilir 300'e yakın çektim dedim :D Evet AÇIM[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 11 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
hmm, sanırım banyoda bilgisayarın çökmesini engelleyecek bi şey, bi mekanizma var =). O halde bence sen bilgisayarı banyoya kur. Hem s.çmak içinde bilgisayar başından kalkmak zorunda kalmazsın.

len ben mı ota boka guluom yoksa mılletmı komedı oldu[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 11 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
sömürürsün daha
geçen gün kablo netten aradılar bu ay içinde 250GB veri çekmişsiniz doğrumu sistemde bir arıza mı var dediler. bende arıza olabilir 300'e yakın çektim dedim :D Evet AÇIM

zhuasdhu koptum benide aramislardi ama bana 500 gb di :D bende dedim yo 550 gb cektim adamlar suratima kapadi :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Buna ne demeli!

lanet olsun, hatırladıkca sinirleniyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...