duende Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu sarkinin guitar prosunu mysongbook.comda bulamadm baska nerden bulablrm kesinlikle lazim bana[signature][hline]Trambolindeki Riyakarlar Gülsüm Diye Yalvaririlar aramiza katilin bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Nası yaw? ben nası buldum babo?? süper şarkıdır bu arada[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gitar tabı demek istemiş[signature][hline]yeni ufuklara yelken açasım geldi
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 babooo iyide ben buldum? verdiğim linkte sadece diskete bascak sonra bi bar cıkcak download this tab bilmemne die tıklicak onudamı yapamıo ? ;D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
duende Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben o linki tikliyorum bisi acilmiyo[signature][hline]Trambolindeki Riyakarlar Gülsüm Diye Yalvaririlar aramiza katilin bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin
duende Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aaa oldu cok saol[signature][hline]Trambolindeki Riyakarlar Gülsüm Diye Yalvaririlar aramiza katilin bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nepe.Istediğin tabı söle bulam sana dakkasında :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Öne çıkan mesajlar