hella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bi kaç seferdir CNNTurk ve HaberTurk'te altyazı geçiyo Cezayir depreminden sonra oluşan arıza giderildi. Bıdı bıdı bıdı bıdı.. diye.. Hakkaten şu anda fena da değil bağlantı ? Hatta oldukça iyi..[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Besmele çekerek başlıyorum DL'lerime =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bazi hatlar halen duzeltilmemis, ama 2 adet yeni hat devreye girmis. ( 150 ve 622 Mbps ) Eski baglanti toplami 1132 Mbps mis. Simdi ariza giderilir ve hepsi devreye gecerse 2232 Mbps olacakmis. Oyle yaziyordu ttnet basin duyurusunda.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hala tam duzelme yok.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bu hafta içi hepsi devreye girecek sabredin biraz daha.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya mans ne diodun nası eskisinin cok uzaklarında ?? ha dl lerin gayet ii sadece tek sorunumuz upload ımız eskisinden 200 mb az ki eger kablo tamir olursa upload da duzelcek su an icin bok atma bari tt ye cok gecikmeli ve acılıda olsa yaptılar islerini simdilik artık singapura gondermemiz lazım dualarımız be turkiyede ilk defa yurt dısı cıkısları avurpadanda gecio dedikleri olursa gayet iyi olucak bu durumda daha NE?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hakketten ya abartmayalım cokda kotu degıl,ama tam olarakda sorun kalmadı dıyemeyız[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Baglanti downloadda iyi olabilir ama uploadlar berbat yurt disindan turkiyeye ulasmak tam bir cile bizleride dusunun aciyin bize aciyin :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Dunyadan haberim var ripper kardesim simdi yatip zibaracam kalktigimda duzelmis olucak en kotu ihtimal cuma gunu diyorum kendi kanaatimce[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 4 aymi ? o zamana kadar zaten tt net kalmaz :) ehu[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir [Bu mesaj daverc tarafından 18 June 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Sapıtıcam ya biri yazılarımı silip duruyor[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bune ya rippere cevap vermistim mesajini silmisler dod gibi kaldim ortada... :D[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 5-6 kere yazdım sürekli silindiğinden[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 http://basin.telekom.gov.tr/bultenler/cozum.htm[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 rıpper yazılarının sılmesı son derece dogal,kendı capında komıklık yapmaya calısıyorsun ınsanları burda gerıyorsun sonrada yazılar tabıkıde sılınır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Gülüyorum, ağlanıcak halimize.. ( Çok ağdalı oldu ama neyse eheh )[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 şu anda yok zaten bağlantı =P saat 3.30 gibi pingim 3k civarındaydı shadowbanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 360Mb/sec şu an bende bağlantı. Gene birileri kopardı bişileri.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 telekom italia bağlantısı koptu bayağadır yok bu işi ABSO çözer ne zaman düzelicekmiş örenir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Dur ben bi arıyayım şu İtalyayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 anca sen cozersin azmo bi gayret singapur u da arasan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Evet babsını çağırttım ve olayı çözdüm :) Portekiz ve malta arası hatta bakım başlamış saat 4te ve yaklaşık 2 saat daha sürecekmiş ondan sonra eski haline dönecek dediler. TVde program var izliyormusunuz dedim adam ciddimi açıyım 1 saniye dediler. heheh telekom artık izliyor o programı :) Bu arada 2GB/s olayının nbe zaman gireceğini bilmiyorum ama cnn falan diyorsa onlar haber kanalıdır herhalde bi duyum almışlardır o yuzden diyorlardır dedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 kahramanımız absolut :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bir tanedir absolut ama beni hala nebula forumllarinda bi mod yapamadilar :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 abso kahramanda telefondakilerde iş yok :) ee hani kaç saat geçti hala bakımmı yapıyorlar? şafak söktü be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar