Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sefer tamam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi kaç seferdir CNNTurk ve HaberTurk'te altyazı geçiyo
Cezayir depreminden sonra oluşan arıza giderildi. Bıdı bıdı bıdı bıdı.. diye..
Hakkaten şu anda fena da değil bağlantı ? Hatta oldukça iyi..[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
Bazi hatlar halen duzeltilmemis, ama 2 adet yeni hat devreye girmis. ( 150 ve 622 Mbps ) Eski baglanti toplami 1132 Mbps mis. Simdi ariza giderilir ve hepsi devreye gecerse 2232 Mbps olacakmis. Oyle yaziyordu ttnet basin duyurusunda.[hline]i have no tears, there is only pain
Mesaj tarihi:
ya mans ne diodun nası eskisinin cok uzaklarında ??
ha dl lerin gayet ii sadece tek sorunumuz upload ımız eskisinden 200 mb az ki eger kablo tamir olursa upload da duzelcek su an icin bok atma bari tt ye cok gecikmeli ve acılıda olsa yaptılar islerini simdilik artık singapura gondermemiz lazım dualarımız
be turkiyede ilk defa yurt dısı cıkısları avurpadanda gecio dedikleri olursa gayet iyi olucak bu durumda
daha NE?[hline]
Mesaj tarihi:
4 aymi ? o zamana kadar zaten tt net kalmaz :) ehu[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir

[Bu mesaj daverc tarafından 18 June 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rıpper yazılarının sılmesı son derece dogal,kendı capında komıklık yapmaya calısıyorsun ınsanları burda gerıyorsun sonrada yazılar tabıkıde sılınır.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
Evet babsını çağırttım ve olayı çözdüm :)
Portekiz ve malta arası hatta bakım başlamış saat 4te ve yaklaşık 2 saat daha sürecekmiş ondan sonra eski haline dönecek dediler. TVde program var izliyormusunuz dedim adam ciddimi açıyım 1 saniye dediler. heheh telekom artık izliyor o programı :) Bu arada 2GB/s olayının nbe zaman gireceğini bilmiyorum ama cnn falan diyorsa onlar haber kanalıdır herhalde bi duyum almışlardır o yuzden diyorlardır dedi.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli............Mp3 List

• Yeni Oluştur...