nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yst-ukr maçı nerde?? ve ukrayna bööle olursa son maçı bize verir mi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kanaltürk diye bi kanalda gördüm az önce, digitürkte[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yunanistan ukrayna macı 0-0 dewam edio digiturk 28.kanalda naklen yayın war... danimarka-arnawutluk macıda 3-1 dewam edio dakika 77...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 85" Denmark 3 : 1 Albania 55" Greece 0 : 0 Ukraine[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şu yunanistan maçı berabere bitse süper olucak[signature][hline]Lucas || 20 Haziran'ı Bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ukrayna atina'da 1-0 yaptı. 82. dakika bu sonuçla biterse biz 16 puan oluyoruz yunanistan 15te kalıyo. ukrayna da 23 puanla iyice garantiliyo işi [Bu mesaj Kenderleme tarafından 08 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 inşallah.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gol be 81 de attı ukrayna[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 HARBİMİ?[signature][hline]Lucas || 20 Haziran'ı Bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Allah!!![signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 defansta büyük hata yaptı yunanlar gusin caktı...1-0 öne gecti ukrayna insallah böle biter ya süper olcak...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara [Bu mesaj wook tarafından 08 Haziran 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wook tarafından 08 Haziran 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 açtım izliorum böle tam dedim bu ukraynalılar böle bi anda çıkıp atar, orta sahada soldan ortaya pas geldi dedim aha bu gol ukrayna takanzi, sevindim :) :) :) yay![signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 off ersun bu şansıda teper kesin :)[signature][hline]Lucas || 20 Haziran'ı Bekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mac bitti...yunanistan 0 ukrayna 1 gol dak 81 gusin... artık bu şansı da tepmemeliyiz..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakblanco Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ukrayna yunanları yendi de bakalım bizimkiler gürcistanı falan yenebilecek mi? bu arada kaybettiğimiz puanlara yanalım da gelecekte kaybetmeyelim...gürcistanla evimizde oynadığımız maçın trabzona verilmesi hataydı bence mesela federasyonun hatası iklim aynı yerşekilleri aynı insanlar da aşağı yukarı bir gibi..ben olsam maçı muğla şehir stadına veririm yani o derece...federasyon ersun yanal hepsinin hatası var umarım bi daha olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gürcistanı deplasmanda yeneli cok oluo...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 danımarkayı yenersek burda cıkarız 2. oluruz heralde arnavutlugu da ıte kaka yenerız ukraynada kasmaz nası olsa garantıledıler [Bu mesaj vitae tarafından 08 Haziran 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Super oldu sımdı butun macları kazanmamız lazım ınsallah cıkarız ya[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Teşvik primi fln iş yapmazmı yaw biraz dağıtsak :p İyi oldu iyi kilidi ukrayna maçı çözecek ki ben umutluyum o maçtan kazakisanı ve yunanistanı kolayca yenemediler 1. liği garantiledikten sonra belki daha laçka oynarlar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ukrayna'yı yenerizde bu vikingler zorlamasın bizi türkiyede?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yeneriz bence.Bu gazla oynarsak.Yunanistan maçında da bugün maçta da hep sağdan iyi doldurduk.Bi de Ümit Özat iyiydi baya,her yerde gördüm adamı.Bi ara yoruldu sanki ama ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok iyi oldu ukrayna'da önümüzdeki 3 maçıda kazanmamız şart ukrayna'yı ukrayna'da yenmek ?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 geçeriz tabi ersun hoca hata yapmazsa futbolcular tam gaz gidiyor transfer sezonu ;)[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 -Pişt komşi nası koydu ukrayna! ha nıhahaha![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 koyduda danimarkayı zor yenecez bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar